- 24,821
- 26,049
- 113
Banka hesabın varmi bloke mi senindetamam reis sen bakar söylersin de nerden görecez onu sordum ben sadece![]()
Banka hesabın varmi bloke mi senindetamam reis sen bakar söylersin de nerden görecez onu sordum ben sadece![]()
lütfen tek harfin neleri değiştirdiğini görelim , zenginolacaZ , ben zengin isem tüm forum zengin demektirZengin olacak
3 adet bankam mevcut , enpara aakbank , garnati , hangisini istersiniz ?Banka hesabın varmi bloke mi seninde
Bencede adaletli olarak dağıtım yapar erhanAdamin çekimi gelsin once kim aktif konuda varsa odul atariz dost her konuya tasimayalim
Vakifbank çalışıyoruz3 adet bankam mevcut , enpara aakbank , garnati , hangisini istersiniz ?
malesef ödül hakkına sahip değilim ozamanVakifbank çalışıyoruz
Geçmiş olsunmalesef ödül hakkına sahip değilim ozaman
sıkıntı yok alışığızGeçmiş olsun
Moralim bozuk dur simdi para gelsin sen hariç konuda aktif kim varsa seçer dağıtırım@Erhan2121 ödülüm geldi teşekkürler @dancy35 kesesine bereket
Şaka@Erhan2121 ödülüm geldi teşekkürler @dancy35 kesesine bereket
Sana noldu laMoralim bozuk dur simdi para gelsin sen hariç konuda aktif kim varsa seçer dağıtırım
Way civciv@Erhan2121 ödülüm geldi teşekkürler @dancy35 kesesine bereket
3-4 gündür kombineler geliyordu sonra düşeşe mi geçtin , oyuncu bahsi gelir bu gece maç cokMoralim bozuk dur simdi para gelsin sen hariç konuda aktif kim varsa seçer dağıtırım
Kesene bereket@Erhan2121 tronx yaz buraya.
Para gelince atayım
Kesene bereket tekrardan@Erhan2121 tronx yaz buraya.
Para gelince atayım
Waww bu nasıl bi hesapTQ9GjffMwzWMzVSHj4WKdn3PDMBRdpkpgG
Eyw dost kesnee bereket
erhan reis onu ezbere biliyordur , kapatsın gözünü tek tek söyler sanaWaww bu nasıl bi hesap
Silmek istersen sil bro,kopyaladımTQ9GjffMwzWMzVSHj4WKdn3PDMBRdpkpgG
Eyw dost kesnee bereket