Valla sitenin birinde 1800 TL askıda duruyor geceden beri çekemedim bunalıma girdimDost kumarın da bir raconu var hep vermicek ya şükürki şu bonuskarla bugüne kadar kardayız
dediğime geldi miZor be
Tebrikİzle gor
Tam 30 da atmis hfg30 a kadar atar
Bana değil konu sahibine tebrik et o kazandı 2-0 yapıncaTebrik
Reis biliyor bu işiBana değil konu sahibine tebrik et o kazandı 2-0 yapınca
golü geçeceği belliydi Sabahtan beri bas bas bağırıyorum kimse dinlemiyor para olsa koymuştum çok birReis biliyor bu işi
Dost kumar bu hissetmişsin ama bazen hislerimiz doğru olmayabiliyor o riski gene almazdın diye düşünüyorumgolü geçeceği belliydi Sabahtan beri bas bas bağırıyorum kimse dinlemiyor para olsa koymuştum çok bir
Kral ben çok hissettiğim zaman %100 oluyor kaçış yokDost kumar bu hissetmişsin ama bazen hislerimiz doğru olmayabiliyor o riski gene almazdın diye düşünüyorum
Abart muroKral ben çok hissettiğim zaman %100 oluyor kaçış yok
Vallahi bakmıyorum ya çok hissettiğim zaman geliyor ama tereddütte kaldın mı böyle o zaman gelmiyor geliyor ya da ama çok hissettiğim zaman o skor oluyorAbart muro)
Büyük hissettiğin zaman etiket attVallahi bakmıyorum ya çok hissettiğim zaman geliyor ama tereddütte kaldın mı böyle o zaman gelmiyor geliyor ya da ama çok hissettiğim zaman o skor oluyor
Aklıma gelmez ki Kral vallahiBüyük hissettiğin zaman etiket att
Canın sağolsun😘Aklıma gelmez ki Kral vallahi