- 937
- 487
- 63
işleminiz tamamlandı dedı 3 4 dk bekledım acılmadı hesaba cıkıs gırs yap acılıyorBune ya sanada böyle dedı mı
işleminiz tamamlandı dedı 3 4 dk bekledım acılmadı hesaba cıkıs gırs yap acılıyorBune ya sanada böyle dedı mı
Onayladiktan sonrami dedi boyle benim henuz islemi kontrol ediyorBune ya sanada böyle dedı mı
Verdim şimdi bakalm kaç dakıkaya göndereceklerişleminiz tamamlandı dedı 3 4 dk bekledım acılmadı hesaba cıkıs gırs yap acılıyor
Mantıklı ya çok sağlam site yada tam tersi merdiven altıMuhtemelen ordan kopyalamistir yada onlarun sitesi okabilir zaten suan odediklerini dusunursek arkalari saglam olmalari yeni site baş edemez canli yoğunlugu 80 den başliyordu hepsi çekim olsa ilk gunden batarlar 5000 e 2000 bonkor
Kanka sureklı Darla onaylandı dıcek 5-10 dakıkaya acılıyor ckeım yerıOnayladiktan sonrami dedi boyle benim henuz islemi kontrol ediyor
merıtın yan sıtesı olabılır canlıya destek çekmişler buyuk ıhtımalleMuhtemelen ordan kopyalamistir yada onlarun sitesi okabilir zaten suan odediklerini dusunursek arkalari saglam olmalari yeni site baş edemez canli yoğunlugu 80 den başliyordu hepsi çekim olsa ilk gunden batarlar 5000 e 2000 bonkor
Yatirim yapilmaz o ayri ama ne olursa olsun 5000 2000 verip hizli yolladilar cekimi cekenlerin yeni siteler olsa boyle hizli olmaz finans vsMantıklı ya çok sağlam site yada tam tersi merdiven altı
merıtın yan sıtesı olabılır canlıya destek çekmişler buyuk ıhtımalle
Mesajı kaç dakika da gördüDogrulama tamamlandi cekim verildi
Gelen giden yok 15 dakıksdır cekım verildiDogrulama tamamlandi cekim verildi
hayır aynı oyun betı arttırarak devam et yukselıyorFreespin kazancı her alan mı
benim bakiyese uçtu bekleyen çekimde gozukmuyor paradagelmediGelen giden yok 15 dakıksdır cekım verildi
Fş kazancı egt alanında geçerli diyor yani eğt harici yasak aynı oyun şart değilhayır aynı oyun betı arttırarak devam et yukselıyor
Bende de öyle oldu sildilerbenim bakiyese uçtu bekleyen çekimde gozukmuyor paradagelmedi
Kanka sen hangisinden cektin iptal etmişler benımkını tekrar mı baglancam desteğe alttakınden mı cektın ustelınden mıÇekim geldi paylaşana tsk