- 90,592
- 100,148
- 113
kılıt olsa daımonun beraberlık konusu 2 senedır pıyasaya cıkıyo o cıkmazdı
Kesene bereket kazancın daim olsun
Kitlerler sabah dost konuşuyoruz şurda 😂😂
Ahahhahahakılıt olsa daımonun beraberlık konusu 2 senedır pıyasaya cıkıyo o cıkmazdı
Ne olcak ikimizin hali fukara dost2 muhabbet edelim
Dost damla uyandıİstanbul il emniyet müdürlülüğündeenim falan de hemen yazar dost
Güzel güzel aç bi konu işler nasıl falan deDost damla uyandı
Olur elbet bir şeyNe olcak ikimizin hali fukara dost
Vay anasınıYa benim payfixe banka hesabından para atabiliyorum ama bankaya çekemiyorum çok salak bisey nedeni ise banka hesabını kktc kimliği ile açtım diyeymis
Dost şubeye git yarın hallederler herhaldeYa benim payfixe banka hesabından para atabiliyorum ama bankaya çekemiyorum çok salak bisey nedeni ise banka hesabını kktc kimliği ile açtım diyeymis
Payfix Mail At dedi bakalımDost şubeye git yarın hallederler herhalde
Ben bi ara payfix desteğe yazdım dedim bankadan HESABIMA para attım 200 tl geçmedi diye halbuki atmadım belki yerler diye hesabınız incelenmeye alındı dedi yok hanımefendi atmamışım kafam karıştı dedim kazığa oturuyorduk 1,5 ay sonra verdiler hesabımı geriPayfix Mail At dedi bakalım
Dost geldimi baksana 24 16 🤣Ben bi ara payfix desteğe yazdım dedim bankadan HESABIMA para attım 200 tl geçmedi diye halbuki atmadım belki yerler diye hesabınız incelenmeye alındı dedi yok hanımefendi atmamışım kafam karıştı dedim kazığa oturuyorduk 1,5 ay sonra verdiler hesabımı geri
Bulamadım maçı voleybol değilmiDost geldimi baksana 24 16 🤣
Gelmiş Ya 🤣Bulamadım maçı voleybol değilmi