Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Baikal1 / Gece Kuponu

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
2.352

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
bende sans yok benım oynadıgım oranları 5 macta yakalamaya calısıyo cogu bakma ama bende de para oldumu rulet oynarım az para oldumu spor oynuyom 3 tane koyuyoz patlıyo bırı 2 tnae koyuyoz yıne bırı patlıyo tek oynasam benı kesmıyo anlamadıgımıza degıl sanssızız dıye makara yapıyo mıllet aklınca
Bende belirli bi noktadan sonra sinirlenince rullette aliyorum solugu ama sporda zor bela yaptigim 5-10k 'yi 10 dakikada eritip bitiriyorum sonrada aynaya bakip olum sen tam bir malsin yine yaptin ayni halti diyorum.😂😂😂

Manavci

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,531
1,888
113
Bende belirli bi noktadan sonra sinirlenince rullette aliyorum solugu ama sporda zor bela yaptigim 5-10k 'yi 10 dakikada eritip bitiriyorum sonrada aynaya bakip olum sen tam bir malsin yine yaptin ayni halti diyorum.😂😂😂
Helal dost seninde sineman farklı

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
Rulet pismanliktir 15 saniyede 2 kat cikmanin zevki icin bi kez kayip yasayinca tum kasayi basip kaybi kurtarma telasina sokuyor
Bize dogru tecrübelerini aktarma dost öbür tarafa dogru anlat bizim kulak arkası kaldı rulette