- 1,531
- 1,888
- 113
Geveleme dost net konuş bizde bilelimProfil fotodan belli enişte bi dost daha boyle olunca kaldırıyordu kım o dost unuttum
Geveleme dost net konuş bizde bilelimProfil fotodan belli enişte bi dost daha boyle olunca kaldırıyordu kım o dost unuttum
Muhattap etme beni onunlaAnteplimi dicemde o direk iyi geceler diyip yatıyodu fotosuda sürekli sırıtıyor
Enişte moreller bozuk karıstırma sımdıGeveleme dost net konuş bizde bilelim
al enişte bugun bunu kacırdık 10k para olsa yıne 10katını oynar basardım attı ıptal oldu napalım sımdı ne yapayım yanıMuhattap etme beni onunla
Onun dilinden @Hayatindibi dayı gelio

Bende belirli bi noktadan sonra sinirlenince rullette aliyorum solugu ama sporda zor bela yaptigim 5-10k 'yi 10 dakikada eritip bitiriyorum sonrada aynaya bakip olum sen tam bir malsin yine yaptin ayni halti diyorum.😂😂😂bende sans yok benım oynadıgım oranları 5 macta yakalamaya calısıyo cogu bakma ama bende de para oldumu rulet oynarım az para oldumu spor oynuyom 3 tane koyuyoz patlıyo bırı 2 tnae koyuyoz yıne bırı patlıyo tek oynasam benı kesmıyo anlamadıgımıza degıl sanssızız dıye makara yapıyo mıllet aklınca
O goldu amq allem ettıler kullem ettıler golu vermedıler enısteal enişte bugun bunu kacırdık 10k para olsa yıne 10katını oynar basardım attı ıptal oldu napalım sımdı ne yapayım yanı
Ekli dosyayı görüntüle 235699
Enişte kim dost av peşine düşünce gözün hiç bi şeyi görmüyo dostEnişte moreller bozuk karıstırma sımdı
Aynaya bakıcak yüzün kalıyorsa iyi dostBende belirli bi noktadan sonra sinirlenince rullette aliyorum solugu ama sporda zor bela yaptigim 5-10k 'yi 10 dakikada eritip bitiriyorum sonrada aynaya bakip olum sen tam bir malsin yine yaptin ayni halti diyorum.😂😂😂
Enişte saygın bir iş adamı etiket atıyoz cevap yazmıyor bize rulettedir o bu saatlerdeEnişte kim dost av peşine düşünce gözün hiç bi şeyi görmüyo dost
Rulet pismanliktir 15 saniyede 2 kat cikmanin zevki icin bi kez kayip yasayinca tum kasayi basip kaybi kurtarma telasina sokuyorAynaya bakıcak yüzün kalıyorsa iyi dost
Helal dost seninde sineman farklıBende belirli bi noktadan sonra sinirlenince rullette aliyorum solugu ama sporda zor bela yaptigim 5-10k 'yi 10 dakikada eritip bitiriyorum sonrada aynaya bakip olum sen tam bir malsin yine yaptin ayni halti diyorum.😂😂😂
Bende filimler kisa film dostHelal dost seninde sineman farklı
Bize dogru tecrübelerini aktarma dost öbür tarafa dogru anlat bizim kulak arkası kaldı ruletteRulet pismanliktir 15 saniyede 2 kat cikmanin zevki icin bi kez kayip yasayinca tum kasayi basip kaybi kurtarma telasina sokuyor
Amerikan tarzımı daha çok aktörler kelmi dost 😂Bende filimler kisa film dost
Enişte yok bu kardeş manavci var vereyim mü sana 2 kg domatesEnişte saygın bir iş adamı etiket atıyoz cevap yazmıyor bize rulettedir o bu saatlerde
Bunu yazdim ama hala oynuyoruz bende farkinda olarak hala devamkeBize dogru tecrübelerini aktarma dost öbür tarafa dogru anlat bizim kulak arkası kaldı rulette