Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Banka Hesap Blokesi

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,007
4,899
113
Uyap dan tum detaylari gorursun aslinda kanka
Dost arkadaşın anlattığına göre bu arkadaşın olayı farklı Cumhuriyet savcılığı tarafından bloke konulduysa dolandırıcık parasıdır Allah korusun 4.2 yıldan basliyo cezası benimde 3 sene önce Vakıfbank hesabım bloke olmuştu ama sadece bankamız sizinle calismayacak denildi okadar

Murat48300

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
211
160
63
Bunun cezası ne olur dostlar tahminen. Birde aynı olay başına gelen kimse var mı
Benim başıma geldi hesabıma 200 k para çektim siteden önce paycoya geçti ozamanlar payco aktifken sonra paycodan 100k + 100 k olmak üzere 200 kyı garanti hesabıma çektim banka hemen -50.0000 TL bloke koydu şubeye gittim bankamız sizle çalışmak istemiyor dedi hesabımda ki parayı verdi başka bankaya aktardım ama herhangi bir ceza v.s olmadı bu anlattığım durum geçen yaz başıma geldi. Sıkıntı yapma ceza yemezsin

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,143
2,812
113
Dolandırıcılık ile açılmış ise herşeyi itiraf et birkaç kez kumar oynadım reklamlardan görüp v.b de oradan geldi v.b

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,007
4,899
113
Benim başıma geldi hesabıma 200 k para çektim siteden önce paycoya geçti ozamanlar payco aktifken sonra paycodan 100k + 100 k olmak üzere 200 kyı garanti hesabıma çektim banka hemen -50.0000 TL bloke koydu şubeye gittim bankamız sizle çalışmak istemiyor dedi hesabımda ki parayı verdi başka bankaya aktardım ama herhangi bir ceza v.s olmadı bu anlattığım durum geçen yaz başıma geldi. Sıkıntı yapma ceza yemezsin
Dost seninki farklı durum ama arkadaş Cumhuriyet savcılığı tarafından bloke konulduysa dolandırıcık sknti

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,885
1,476
113
Banka bilmez boşuna gittin bence.gidip hangi savcılık yaptıysa orayla görüşmen lazim

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,007
4,899
113
Dost savcılığa git öğren bak bunun şakası olmaz TCK 158 den yakarlar

Alcade

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,711
797
113
Dolandırıcı hesabından pra gelmiş sana iyi anlatman lazım savcıya
anlatırsan mağdur sıfatında olursın
AnlatamaZsan sanık olursun

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,145
3,395
113
Robinbet ten havale ile çekim yapanlar da her an bu duruma düşebilir.
Kaynak : Dün reelde arkadaşımın başına geldi.
Kara para aklama ve dolandırıcılık şüphesi