Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Banka Hesap Blokesi

Bisesvar20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,582
1,314
113
Benim başıma geldi hesabıma 200 k para çektim siteden önce paycoya geçti ozamanlar payco aktifken sonra paycodan 100k + 100 k olmak üzere 200 kyı garanti hesabıma çektim banka hemen -50.0000 TL bloke koydu şubeye gittim bankamız sizle çalışmak istemiyor dedi hesabımda ki parayı verdi başka bankaya aktardım ama herhangi bir ceza v.s olmadı bu anlattığım durum geçen yaz başıma geldi. Sıkıntı yapma ceza yemezsin
Senin de mi ankara başsavcılığından bloke koyuldu ?

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,412
1,304
113
Ne anlatıyorsun birader aynısı başıma geldi adam 500 tl gönderdi dolandırıclık diye aldılar Tck 158den , Dedim ben oyunda item satışı yapıyorum item alıp parasını ödemiştir parayı gönderen kişiyle bağım yoktur dedim dosyaya dahil bile olmadım .
Mk forumda herkes Avukat savcı hakim.
Bilginiz yoksa FİKRİNİZ OLMASIN.
Milletin içini karartmayın boşuna
Televizyondan sosyal medyadan görüyor sallamasyon haberleri gerçek sanıyor millet

Tamam ceza alanlar var para cezası ama sana para geldi diye hiçbir şekilde hapis cezası alamazsın

Tüpçünün şirketleri millet korsun diye böyle haberler yaptırıyor

IBAN kiralamak bunlar sıkıntılı işler evet ama hesaba para geldi diye kimse hapse girmez

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
864
529
93
Televizyondan sosyal medyadan görüyor sallamasyon haberleri gerçek sanıyor millet

Tamam ceza alanlar var para cezası ama sana para geldi diye hiçbir şekilde hapis cezası alamazsın

Tüpçünün şirketleri millet korsun diye böyle haberler yaptırıyor

IBAN kiralamak bunlar sıkıntılı işler evet ama hesaba para geldi diye kimse hapse girmez
Savcı parayı öde dosya kapansın diyormuş. Daha önce yaşayanlar var bunları. Ne olacağının garantisi yok

AdilKocari

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
283
132
43
Var mı bir bilgin birader ?
Benim başıma geldi? Parayı bile ödemedim?Kamuda 4 senedir dava açmadı ?
Bilgin ve fikrin nereden geliyor ? Başına gelen bir şey mi? Duyumlar üzerine mi yazıyorsun merak ettim.
Dolandırıcılık parası hesabına gelirse sadece parayı ödemekle kurtaramaz kamu davası oluyor he hapis cezasıda cıkıyor

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,550
5,092
113
Var mı bir bilgin birader ?
Benim başıma geldi? Parayı bile ödemedim?Kamuda 4 senedir dava açmadı ?
Bilgin ve fikrin nereden geliyor ? Başına gelen bir şey mi? Duyumlar üzerine mi yazıyorsun merak ettim.
Dolandırılan kişi şikayetçi olursa sıkıntılı işler örnegini çok gördüm hiç belli olmuyo 5.6 sene sonra bile dava çıkabiliyor yoğunluğa bağlı

Bisesvar20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,582
1,314
113
Ankara ya dilekçe yazdım. Ayrıca avukatla görüştüm avukat kötü birşey olsa sizi ifadeye çağırırlardı dedi. Size karşı kötü bir sonuç olmaz dedi. Yinede dosya numarasını avukata verdim ve pazartesi günü ankaradan başka bir avukat dosya numarasıyla orada sorgulatacak

selda9090

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,072
371
83
Arkadaşlar dün bakkala gittim gazoz alacaktım . Kartı verdim yetersiz bakiye dedi. Hesaba girdim -29.000 küsüra düşmüş garanti bankası hesabım ve bloke konulmuş. Bankayı aradığımda Ankara cumhuriyet başsavcılığı tarafından yapılmış bloke dedi. Kumarla alakası varmı acaba . Daha önce benzer olay başına gelmiş kişiler var mı ? İfadeye felan çağrılmadım az sonra banka şubeye gidip detayları öğrenecem
Şimdi şöyle bir durum var son zamanlarda sitelerin kiralamış/anlaşmış olduğu baka hesap sahipleri bazı uyanıklık takdiklerine başvuruyor

1-siteler x kişinin banka hesabıyla yatırım alıyor veya ödeme yapıyor bu banka hesabı takibe düşmesin diye bunu kısa süre sonra hesap sahibinin parasını ödeyip onunla ilişkiyi kesiyorlar daha sonra bu x kişisi banka hesaplarını geri devralınca hesap hareketlerinden ödeme yapılan kişileri öğrenip gidip savcılığa suç duyurusunda bulunup beni dolandırdı diyip paranın geri iadesini talep ediyor çekim yapan kişi ifadeye çağrılıyor bu x kişisinden ne karşılığında bu parayı aldın diyor sen de tabiki kumar oynadım siteden çektim dersen ceza yiyorsun yanlışlıa gelmiş dersen geri iade etmek zorunda kalıyorsun veya kumar oynadım dersen ve kanıtlarsan ceza yiyorsun.

2-aynı şekilde x kişisi hesap hareketleri nedeniyle takibe düşüyor ve kumar oynattığı ortaya çıkıyor bu kez de yine dolandırıldığını hesap işlemlerinin kendine ait olmadığını öne sürüp makul şüphe oluşturıp yine yırtmaya çalışıyorlar

Bir arkadaşım 50k çekim yaptı dolandırıcılıktan şikayet geldi ifadeye çağrıldı 50k yı x kişisinde dolandırıcılık yaparak temin etmişsin dediler aksi bir durum varsa kanıtları ile açıkla dediler kıvırmaya çalıştıkça süreç uzuyor en son ne oldu bilmiyorum

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,019
4,904
113
Şimdi şöyle bir durum var son zamanlarda sitelerin kiralamış/anlaşmış olduğu baka hesap sahipleri bazı uyanıklık takdiklerine başvuruyor

1-siteler x kişinin banka hesabıyla yatırım alıyor veya ödeme yapıyor bu banka hesabı takibe düşmesin diye bunu kısa süre sonra hesap sahibinin parasını ödeyip onunla ilişkiyi kesiyorlar daha sonra bu x kişisi banka hesaplarını geri devralınca hesap hareketlerinden ödeme yapılan kişileri öğrenip gidip savcılığa suç duyurusunda bulunup beni dolandırdı diyip paranın geri iadesini talep ediyor çekim yapan kişi ifadeye çağrılıyor bu x kişisinden ne karşılığında bu parayı aldın diyor sen de tabiki kumar oynadım siteden çektim dersen ceza yiyorsun yanlışlıa gelmiş dersen geri iade etmek zorunda kalıyorsun veya kumar oynadım dersen ve kanıtlarsan ceza yiyorsun.

2-aynı şekilde x kişisi hesap hareketleri nedeniyle takibe düşüyor ve kumar oynattığı ortaya çıkıyor bu kez de yine dolandırıldığını hesap işlemlerinin kendine ait olmadığını öne sürüp makul şüphe oluşturıp yine yırtmaya çalışıyorlar

Bir arkadaşım 50k çekim yaptı dolandırıcılıktan şikayet geldi ifadeye çağrıldı 50k yı x kişisinde dolandırıcılık yaparak temin etmişsin dediler aksi bir durum varsa kanıtları ile açıkla dediler kıvırmaya çalıştıkça süreç uzuyor en son ne oldu bilmiyorum
Diyorum ya direk TCK 158

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,795
1,075
113
Ankara ya dilekçe yazdım. Ayrıca avukatla görüştüm avukat kötü birşey olsa sizi ifadeye çağırırlardı dedi. Size karşı kötü bir sonuç olmaz dedi. Yinede dosya numarasını avukata verdim ve pazartesi günü ankaradan başka bir avukat dosya numarasıyla orada sorgulatacak
Ankara'ya niye dilekçe yazdın banka ne dedi ki

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,550
5,092
113
Banka hiç bir bilgi vermedimi

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,795
1,075
113
Benimde akbank bütün işlemleri kapattı sadece maaşı veriyor şubeden pay fix zamanı oraya çok fazla işlem yaptım diye kapattıydılar