Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Banka Hesap Blokesi

rcpgdk315

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
146
59
28
Arkadaşlar dün bakkala gittim gazoz alacaktım . Kartı verdim yetersiz bakiye dedi. Hesaba girdim -29.000 küsüra düşmüş garanti bankası hesabım ve bloke konulmuş. Bankayı aradığımda Ankara cumhuriyet başsavcılığı tarafından yapılmış bloke dedi. Kumarla alakası varmı acaba . Daha önce benzer olay başına gelmiş kişiler var mı ? İfadeye felan çağrılmadım az sonra banka şubeye gidip detayları öğrenecem
Dün arkadaşa oldu -7700
Holiden 7700 çekmiş tesadüf mü bilmiyorum
o uğraşıyor öğreneyim yazarım kral
Ona da Ilçe polis karakolu bloke koydu demiş banka

rcpgdk315

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
146
59
28
Arkadaşlar dün bakkala gittim gazoz alacaktım . Kartı verdim yetersiz bakiye dedi. Hesaba girdim -29.000 küsüra düşmüş garanti bankası hesabım ve bloke konulmuş. Bankayı aradığımda Ankara cumhuriyet başsavcılığı tarafından yapılmış bloke dedi. Kumarla alakası varmı acaba . Daha önce benzer olay başına gelmiş kişiler var mı ? İfadeye felan çağrılmadım az sonra banka şubeye gidip detayları öğrenecem
Sordum kanka onun ki sabah silinmiş-7700
Bilgin olsun
Yarın silinir senin ki de herhalde

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,208
469
83
Dün banada oldu garanti 3 k bloke 500 TL her ne hikmetse kullanıma açık banada Bursa 5.icra diyor e devlete baktım öyle bir icram yok garanti bankası biseylermi deniyor anlamadım geçmiş olsun

Dani02

Rayaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,991
2,021
113
Ankara ya dilekçe yazdım. Ayrıca avukatla görüştüm avukat kötü birşey olsa sizi ifadeye çağırırlardı dedi. Size karşı kötü bir sonuç olmaz dedi. Yinede dosya numarasını avukata verdim ve pazartesi günü ankaradan başka bir avukat dosya numarasıyla orada sorgulatacak
Temiz atlet don getirmiyelim sonra amann dikkat et takipçisi ol

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,194
2,814
113
Allah'tan hep kayıp ediyoruz da böyle sıkıntı olmuyor. Havale yaptığımiz çoğu şey yatırım. Ama bence bu havale çekimler de özellikle yüklü olanları siteler bilerek yapıyorlar bence. Parayı atıyorlar sonra şikayetçi oluyorlar

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,194
2,814
113
Bu gün benim eve de mahkemeden kağıt geldi ama kumar değil. 2018 de dolandırılmıstım üniversitesi zamanı şikayetçi olmuştum bu gün delil yetersizliğinden düşmüş dava onun kağıdı geldi. 43 kişi davacı 13 kişi davalı bir sürü sayfa yazmışlar. Bir dava bile 8 yıl sürüyor düşünün. Yani yol yakınken bırakın bu işleri yoksa sıkıntı gidişat. Ayrıca bu davalar da hesap kiralama olmadığı sürece kumar oynayan nasıl ceza alıyor onu da anlamıyorum. Bazıları demiş dolandırılma parası ise alırsın diye. Ama bu dolandırılma tek bir kişinin şikayeti ile ceza alacağını düşünmüyorum. Çünkü adamla konuşma olmuyor birden çok para giriş çıkışı olmuyor adamla herhangi bir iletişim olmuyor. Şikayetçi olanın ceza alması lazım aslında çünkü hesabını başkasına verenlerde suç teşkil ediyor. Her seferinde sms geldi mi hesabınızı başkasına kullandırmayin diyor yani. Neyse siz yine de havale dikkat edin