- 4,836
- 1,719
- 113
içerde paran var mıydıEyw kral bizde konuştuk avukatla öyle dedi
içerde paran var mıydıEyw kral bizde konuştuk avukatla öyle dedi
Dün arkadaşa oldu -7700Arkadaşlar dün bakkala gittim gazoz alacaktım . Kartı verdim yetersiz bakiye dedi. Hesaba girdim -29.000 küsüra düşmüş garanti bankası hesabım ve bloke konulmuş. Bankayı aradığımda Ankara cumhuriyet başsavcılığı tarafından yapılmış bloke dedi. Kumarla alakası varmı acaba . Daha önce benzer olay başına gelmiş kişiler var mı ? İfadeye felan çağrılmadım az sonra banka şubeye gidip detayları öğrenecem
Sordum kanka onun ki sabah silinmiş-7700Arkadaşlar dün bakkala gittim gazoz alacaktım . Kartı verdim yetersiz bakiye dedi. Hesaba girdim -29.000 küsüra düşmüş garanti bankası hesabım ve bloke konulmuş. Bankayı aradığımda Ankara cumhuriyet başsavcılığı tarafından yapılmış bloke dedi. Kumarla alakası varmı acaba . Daha önce benzer olay başına gelmiş kişiler var mı ? İfadeye felan çağrılmadım az sonra banka şubeye gidip detayları öğrenecem
öyle bi tesadüf olmaz benceDün arkadaşa oldu -7700
Holiden 7700 çekmiş tesadüf mü bilmiyorum
o uğraşıyor öğreneyim yazarım kral
Ona da Ilçe polis karakolu bloke koydu demiş banka
500 tl para vardı onların olsun istemiyom benim özgürlüğüm daha önemliiçerde paran var mıydı
Kanka senin borcun galiba icra diyorsaDün banada oldu garanti 3 k bloke 500 TL her ne hikmetse kullanıma açık banada Bursa 5.icra diyor e devlete baktım öyle bir icram yok garanti bankası biseylermi deniyor anlamadım geçmiş olsun
Kanka senin borcun galiba icra diyorsaDün banada oldu garanti 3 k bloke 500 TL her ne hikmetse kullanıma açık banada Bursa 5.icra diyor e devlete baktım öyle bir icram yok garanti bankası biseylermi deniyor anlamadım geçmiş olsun
İcra diyorda ortada icra dosyası yok dediği icra dairesine gittim neyse çıkar kokusuKanka senin borcun galiba icra diyorsa
Temiz atlet don getirmiyelim sonra amann dikkat et takipçisi olAnkara ya dilekçe yazdım. Ayrıca avukatla görüştüm avukat kötü birşey olsa sizi ifadeye çağırırlardı dedi. Size karşı kötü bir sonuç olmaz dedi. Yinede dosya numarasını avukata verdim ve pazartesi günü ankaradan başka bir avukat dosya numarasıyla orada sorgulatacak
Ya iste korkutan o oldu ama silmişler sonra ekşi bakiyeyi normale dönmüşöyle bi tesadüf olmaz bence
Affetmiyo devlet baskan TCK 158 den 4.2 yılı yapıştırıyo
Sus artık be yeter
T abikiDiyorum ya direk TCK 158