- 10,673
- 2,329
- 113
Dostlar banka promosyonu Alaçam ayın 8 inde . Hiçbir bankaya icram yok ama Evkur falan var 3 tane . Promosyona el koyarlar mi
Maas hesabinda ise hiçbir şey yapamazlarDostlar banka promosyonu Alaçam ayın 8 inde . Hiçbir bankaya icram yok ama Evkur falan var 3 tane . Promosyona el koyarlar mi
Maaş haczin varsa koyarlar.Dostlar banka promosyonu Alaçam ayın 8 inde . Hiçbir bankaya icram yok ama Evkur falan var 3 tane . Promosyona el koyarlar mi
Maaş haczi var ama bunu firma yatırmıyor ki banka yatırıyorMaaş haczin varsa koyarlar.
Dostlar banka promosyonu Alaçam ayın 8 inde . Hiçbir bankaya icram yok ama Evkur falan var 3 tane . Promosyona el koyarlar mi
İcra koyarken şerh düşüyorlar. Sen o notu görmüyor bilmiyorsun. Maaş harici herhangi bir toplu para girişi olursa tarafımızca el konulmak üzere diye. O sebeple böyle bir madde koydurdularsa işyerin bunu icralık olduğun yere ödemek zorunda kalır.Maaş haczi var ama bunu firma yaptırmıyor ki banka yatırıyor
cevabı bekliyoruz ailecekevkur ıcralık ıbıle olsa bısey yapamaz varlık fonundaysa oda bısey yapamaz kolay kolay
konu dısı bısey sorcam bu evkurdan senetle bı urun aldıgında eve gelıyorlarmı?? yoksa 1 2gun ıcınde ıcarn yoksa telefonu aalbılıyormusun?
İcra koyarken şerh düşüyorlar. Sen o notu görmüyor bilmiyorsun. Maaş harici herhangi bir toplu para girişi olursa tarafımızca el konulmak üzere diye. O sebeple böyle bir madde koydurdularsa işyerin bunu icralık olduğun yere ödemek zorunda kalır.
Eve geliyorlar adres teyidi icinevkur ıcralık ıbıle olsa bısey yapamaz varlık fonundaysa oda bısey yapamaz kolay kolay
konu dısı bısey sorcam bu evkurdan senetle bı urun aldıgında eve gelıyorlarmı?? yoksa 1 2gun ıcınde ıcarn yoksa telefonu aalbılıyormusun?
cevabı bekliyoruz ailecek
Eve geliyorlar adres teyidi icin
Aynen soruyorlaryanı gelıp zıle basıyorlarmı kadır bey burda yasıyor dıye.d.d soruyormu o zaman skntı anne baba var.d
Maas haczi disinda ayni hesaba bloke işlemiyor net bilgiMaaş haczin varsa koyarlar.
Abi hiç bişey bilmiyorsunuz ama çok şey biliyormuşsunuz gibi yorum yapıyorsunuz. Avukatın yanına takıldım yıllarca nelerine şahit oldum. Maaş haczinin içine madde ekliyor ve personelin her türlü gelirine el koyabiliyor. İşyeri ile alakalı bu benim söylediğim çünkü bu bildirimi işyerine gönderiyor. Eğer ki İşyeri bu bildirime uyumayıp bu parayı alacaklı olan kişiye göndermezse büyük ceza yiyor. Banka işyerinin muhasebesine gönderir bu parayı muhasebe de icralık yere ödeme yapar. Eğer ki o maddeyi koydurduysa. Sadece maaş haczi koydurduysa sıkıntı yok ama ekstra madde ekleyip İşyeri ile alakalı tüm gelirinden bu şekilde pay alabiliyor.ıcralık oldugu yere yıne odeyemez benm hesabıma gırecek parayı banka dırek ıcraya gonderme hakkı yok knka once bankaya yatırır yattıgı an cekerse kımsenın ruhu duymaz bankada 3 4 gun bekletırse o zaman cekemez o ayrı..
Ya ne blokesi sen ne anlatıyon allahaşkınaMaas haczi disinda ayni hesaba bloke işlemiyor net bilgi
Komşuya bile soruyorlar 6 ay önce bursa evkurda sofordumyanı gelıp zıle basıyorlarmı kadır bey burda yasıyor dıye.d.d soruyormu o zaman skntı anne baba var.d
Bişey bildikleri yok ama yorum yapıyorlar gel de anlat eyvallah kardeş neyse ben daha yorum yapmıyorum.Maaş hariç yatan prim,promosyon,tazminat hepsi icranindir .
Çok doğru sade maaş 1/4 geri kalan herşey icra aksi halde firmaya haciz gidiyorAbi hiç bişey bilmiyorsunuz ama çok şey biliyormuşsunuz gibi yorum yapıyorsunuz. Avukatın yanına takıldım yıllarca nelerine şahit oldum. Maaş haczinin içine madde ekliyor ve personelin her türlü gelirine el koyabiliyor. İşyeri ile alakalı bu benim söylediğim çünkü bu bildirimi işyerine gönderiyor. Eğer ki İşyeri bu bildirime uyumayıp bu parayı alacaklı olan kişiye göndermezse büyük ceza yiyor. Banka işyerinin muhasebesine gönderir bu parayı muhasebe de icralık yere ödeme yapar. Eğer ki o maddeyi koydurduysa. Sadece maaş haczi koydurduysa sıkıntı yok ama ekstra madde ekleyip İşyeri ile alakalı tüm gelirinden bu şekilde pay alabiliyor.