Abi hiç bişey bilmiyorsunuz ama çok şey biliyormuşsunuz gibi yorum yapıyorsunuz. Avukatın yanına takıldım yıllarca nelerine şahit oldum. Maaş haczinin içine madde ekliyor ve personelin her türlü gelirine el koyabiliyor. İşyeri ile alakalı bu benim söylediğim çünkü bu bildirimi işyerine gönderiyor. Eğer ki İşyeri bu bildirime uyumayıp bu parayı alacaklı olan kişiye göndermezse büyük ceza yiyor. Banka işyerinin muhasebesine gönderir bu parayı muhasebe de icralık yere ödeme yapar. Eğer ki o maddeyi koydurduysa. Sadece maaş haczi koydurduysa sıkıntı yok ama ekstra madde ekleyip İşyeri ile alakalı tüm gelirinden bu şekilde pay alabiliyor.
bak guzel dostm ben 6 banka battım
500 bın battım yanı
5 kredı 4 kreıd kartı 3 ek hesap 2 avans hesap
ve hepsı de degısık bankalar
hepsıde ıcraya verdı yazı koyduttu
ve sonuc soyleyıp 2021 de battm 2023 e kadar 1 tl odemedm
ama 2023 de sıgortalı ıse gırdım sadece ama sadece maasımın 4 de 1 kesıldı
butun bankalara hacız yazısı gonderıdler bılgı ıcın ancak sadece o kadar yazı gonderdıler bankalarda senı dıslar ama sana aıt o hesaba para gırdıgınde 3 4 gun bekletmedıgın surece hıc bı banka aha kadıre para geldı dur hemen ıcraya gondereyım veya bloke yapayım sıradakı kısı borcunu alsın yapamaz bu yasal olarak anbladınmı
o kadar avukatın yanında olman bıseyı degıstırmez onların yaptıgı ıslemlerı takıp edebılırsın ama ben burda batmıs bırı olarak olanı soyluyorum o para yattgı an anında ceksın hıcbısey olmaz.. ızle gor..