Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Banka Promosyon Hakkında

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,470
1,185
113
Abi hiç bişey bilmiyorsunuz ama çok şey biliyormuşsunuz gibi yorum yapıyorsunuz. Avukatın yanına takıldım yıllarca nelerine şahit oldum. Maaş haczinin içine madde ekliyor ve personelin her türlü gelirine el koyabiliyor. İşyeri ile alakalı bu benim söylediğim çünkü bu bildirimi işyerine gönderiyor. Eğer ki İşyeri bu bildirime uyumayıp bu parayı alacaklı olan kişiye göndermezse büyük ceza yiyor. Banka işyerinin muhasebesine gönderir bu parayı muhasebe de icralık yere ödeme yapar. Eğer ki o maddeyi koydurduysa. Sadece maaş haczi koydurduysa sıkıntı yok ama ekstra madde ekleyip İşyeri ile alakalı tüm gelirinden bu şekilde pay alabiliyor.

bak guzel dostm ben 6 banka battım

500 bın battım yanı

5 kredı 4 kreıd kartı 3 ek hesap 2 avans hesap

ve hepsı de degısık bankalar

hepsıde ıcraya verdı yazı koyduttu

ve sonuc soyleyıp 2021 de battm 2023 e kadar 1 tl odemedm

ama 2023 de sıgortalı ıse gırdım sadece ama sadece maasımın 4 de 1 kesıldı

butun bankalara hacız yazısı gonderıdler bılgı ıcın ancak sadece o kadar yazı gonderdıler bankalarda senı dıslar ama sana aıt o hesaba para gırdıgınde 3 4 gun bekletmedıgın surece hıc bı banka aha kadıre para geldı dur hemen ıcraya gondereyım veya bloke yapayım sıradakı kısı borcunu alsın yapamaz bu yasal olarak anbladınmı

o kadar avukatın yanında olman bıseyı degıstırmez onların yaptıgı ıslemlerı takıp edebılırsın ama ben burda batmıs bırı olarak olanı soyluyorum o para yattgı an anında ceksın hıcbısey olmaz.. ızle gor..

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,470
1,185
113
Çok doğru sade maaş 1/4 geri kalan herşey icra aksi halde firmaya haciz gidiyor

e pekı guzel dostm ben battgımda hesaplarımı aktıf olarak kullanabılıyordum nıye hıcıbrını engellemedı bankalar ?? mesela maas dısında sıtelerden 40.000 50.000 para cfektım nıye engel olunmadı detaylı fotoda ataym 2023 den?

Attalia

Sadece Antalyaspor!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
917
446
63

500 bın battım yanı

butun bankalara hacız yazısı gonderıdler bılgı ıcın ancak sadece o kadar yazı gonderdıler bankalarda senı dıslar ama sana aıt o hesaba para gırdıgınde 3 4 gun bekletmedıgın surece hıc bı banka aha kadıre para geldı dur hemen ıcraya gondereyım veya bloke yapayım sıradakı kısı borcunu alsın yapamaz bu yasal olarak anbladınmı

o kadar avukatın yanında olman bıseyı degıstırmez onların yaptıgı ıslemlerı takıp edebılırsın ama ben burda batmıs bırı olarak olanı soyluyorum o para yattgı an anında ceksın hıcbısey olmaz.. ızle gor..
Bu yorum doğru. Maaşımda icra var ve sırada bekleyenler de var. Ama banka promosyonu kesintisiz yattı ve direkt çektim. Hiç öyle icraya falan gitmedi para. Tamamı hesabıma yattı ve direkt çekilebilir şekildeydi, blokeli falan da değildi yatan banka promosyonu

akmz

Wtf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
348
158
43
e pekı guzel dostm ben battgımda hesaplarımı aktıf olarak kullanabılıyordum nıye hıcıbrını engellemedı bankalar ?? mesela maas dısında sıtelerden 40.000 50.000 para cfektım nıye engel olunmadı detaylı fotoda ataym 2023 den?
İlk olarak maaş haczi ,calismiyosan ev haczi, yine ödeme alamıyorlar sa banka hesaplarına bloke koydurtuyolar o noktaya gelmemissin demektir

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,156
16,490
113

500 bın battım yanı

Kardeş senin anlaman kıt sanırım. Sana laf anlatılmaz. Avukat madde koydurup maaş dışı işyerin ile alakalı tüm gelirine el koyma hakkı var ve bunu madde olarak ekliyor. Bak her avukat yapmayabilir ama ben bu maddeyi gördüm diyorum sana. Uzatma şimdi hadi bol şans

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,470
1,185
113
İlk olarak maaş haczi ,calismiyosan ev haczi, yine ödeme alamıyorlar sa banka hesaplarına bloke koydurtuyolar o noktaya gelmemissin demektir

nasıl gelmedım knka 2021 ocakda battım 2023 eylulde odemeye basladım uyapda hepsı hgozukuyor adamlar 3.ayın sonunda hepsı ıcraya banka ıcrasına kadar yazı gonderdı artık o devır bıttı eskıden olsa evet ama tayyıp baba bı yasa cıkardı bankalar hıcbısey yapamıyor bu yuzden son care varlık fonuna atıp borcu goz korkutarak almaya calısıyorlar..

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,470
1,185
113
Kardeş senin anlaman kıt sanırım. Sana laf anlatılmaz. Avukat madde koydurup maaş dışı işyerin ile alakalı tüm gelirine el koyma hakkı var ve bunu madde olarak ekliyor. Bak her avukat yapmayabilir ama ben bu maddeyi gördüm diyorum sana. Uzatma şimdi hadi bol şans
senın son cıkan yasadan bıle haberın yok bıraz arastır o zaman anlarsın??

akmz

Wtf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
348
158
43
Çalıştığın firmaya sor ik birimine , kendim stajyer avukatım en doğru cevabı alırsın.
Hayırlı forumlar

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,156
16,490
113
Dostum niye ısrarla inat ediyorsun anlamadım. Yahu senin başına gelmemiş olabilir ben bu maddeyi bizzat kendim gördüm diyorum sana ne laf anlamaz adamsın. Ama bu avukatın kendi inisiyatifinde. Hepsi bu maddeyi koydurmayabiliyor. Yukarda arkadaş stajyer avukatım diyor o da benimle aynı görüşte yani böyle bir madde var. Ama bu maddeyi koydurmuş olması lazım. Hepsi koydurmuyor. Olay bu. Hadi bol şans

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,361
1,256
113
Bişey bildikleri yok ama yorum yapıyorlar gel de anlat eyvallah kardeş neyse ben daha yorum yapmıyorum.
Cok biliyorsunuz ben yillardir ayni durumu yaşıyorum maas hesabina 4/1 kesileir ama ayni maas hesabina ayri bir haciz yapilmiyor diger tum hesaplarim icra haciz aldi ama maas hesabina dokunamadilar siz cok biliyorsunuz

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,156
16,490
113
Cok biliyorsunuz ben yillardir ayni durumu yaşıyorum maas hesabina 4/1 kesileir ama ayni maas hesabina ayri bir haciz yapilmiyor diger tum hesaplarim icra haciz aldi ama maas hesabina dokunamadilar siz cok biliyorsunuz
Kanka harbi yarım akıllısın sana laf anlatamam hayatta başarılar.

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,361
1,256
113
Evet avukat yaziyor ama bizim bankacilikda maaş dışı gibi ayri bir sistem yok bu benim maas hesabim yaşamımi bu hesaptan surduruyorum dedigin anda gidip geri acabiliyorsun bilmiyorsan sus milleti yanlış yönlendirme

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,633
9,975
113
Yasa falan yok dayi iş yerinden maaştan dörtte bir kesebilirler ona ek olarak is yerinden ayrılman durumunda içeride tazminat prim vs varsa ve daha onceden senin maaşına haciz icin gelen tebligatta ek alacaklar vs yazıyorsa iş yeri bunu o icra dosyasına ödemek zorunda iş yeri odemez de sana verirse borcu işverenden tahsil ederler cok degil yakin zamanda ben yaşadım bu olayı iş yerinin bütün araçlarına satış haczi koyuldu borcu ödedik oyle kalktı hacizler