- 20,789
- 22,547
- 113
Bak 300-500 bin gelse birinden ihtimal vermeden dolandırırım ne derse desinler bendeDegisik muhabbetler 3 5 icin degmez soyle 300 500 olsunki dise degsin sanki 3 5 le kose olucak 🙂
250 bine kadar ödeme olur sonrası aşar beni 🤣🤣
Bak 300-500 bin gelse birinden ihtimal vermeden dolandırırım ne derse desinler bendeDegisik muhabbetler 3 5 icin degmez soyle 300 500 olsunki dise degsin sanki 3 5 le kose olucak 🙂
Hallederiz dost cekimin gelsinde. Bu carpilanlara atma sakin alikemal carpti normalmis gibi davranip carpmasin bizim nevaleyi 🙂Şu site 7 de çek demezse şimdi öderse aranizda güvenilir birine 3 atarım dağıtsın chette aktif olanlara 6 kişiye 500 atar
Senin hedef küçük ben bi 40k carpiyimBen varım sırada hedef 10 k carpacam
Güvenilir mi dedin 150k lik çekiliş dağıtımlarında adım geciyor ama daha nasip olmadi dagitmakŞu site 7 de çek demezse şimdi öderse aranizda güvenilir birine 3 atarım dağıtsın chette aktif olanlara 6 kişiye 500 atar
At dagitayim dostum kendimede pay istemem zaten yeni geldim bilende tanir beni soy ismim bile yazar ordaŞu site 7 de çek demezse şimdi öderse aranizda güvenilir birine 3 atarım dağıtsın chette aktif olanlara 6 kişiye 500 atar
La şu geçen sene aldığın yatır çek ücretini gönder meblağ küçük ama sen kazandıkça benim isteme arzularım artıyor baroooonnnnnnnnnnnnnnnnnŞu site 7 de çek demezse şimdi öderse aranizda güvenilir birine 3 atarım dağıtsın chette aktif olanlara 6 kişiye 500 atar
Maşallah dost sana Beşiktaş dağıtımı yaparŞu site 7 de çek demezse şimdi öderse aranizda güvenilir birine 3 atarım dağıtsın chette aktif olanlara 6 kişiye 500 atar
Akıllı adamları severim helal 🙂Bak 300-500 bin gelse birinden ihtimal vermeden dolandırırım ne derse desinler bende
Töbe de AhmedimMaşallah dost sana Beşiktaş dağıtımı yapar
Ben 500 gelsin hemen vurur kaçarım bir kişi hariç onu milyon atsa gene vurmam ouahahBak 300-500 bin gelse birinden ihtimal vermeden dolandırırım ne derse desinler bende
Valla kısa süre önce 30-50-120-135 bin emanet paraları adreslerine teslim ettim ahanda burada olanlar varsa yazsınlarAkıllı adamları severim helal 🙂
Adam tam umutlandı lan dalga olduğunu anlamayip yapma böyle şeylerMaşallah dost sana Beşiktaş dağıtımı yapar
Kalbi zengin adam kesene bereket 😂Şu site 7 de çek demezse şimdi öderse aranizda güvenilir birine 3 atarım dağıtsın chette aktif olanlara 6 kişiye 500 atar
İyi yapar 2kati ödül hakkimizndogaeTöbe de Ahmedim
@Baronizm izniniz varsa talibim bendeŞu site 7 de çek demezse şimdi öderse aranizda güvenilir birine 3 atarım dağıtsın chette aktif olanlara 6 kişiye 500 atar
Hakkını bana devret la abi açım 1 k ile rolKalbi zengin adam kesene bereket 😂
Yok@Baronizm izniniz varsa talibim bende
İki kişi daha getir yer var@Baronizm izniniz varsa talibim bende
Sen nerden düştün buralara cimcime@Baronizm izniniz varsa talibim bende