- 18,072
- 19,610
- 113
250 ustu avımı bekliyorum diyosun 🙂Valla kısa süre önce 30-50-120-135 bin emanet paraları adreslerine teslim ettim ahanda burada olanlar varsa yazsınlar
250 ustu avımı bekliyorum diyosun 🙂Valla kısa süre önce 30-50-120-135 bin emanet paraları adreslerine teslim ettim ahanda burada olanlar varsa yazsınlar
Maşallah ilk mesajinda güvenin dibine vurdun helal sana@Baronizm izniniz varsa talibim bende
Hahah bjk bu formda artık 50 lira bile dagitamazAdam tam umutlandı lan dalga olduğunu anlamayip yapma böyle şeyler
Offf nerde o günler ikametgah falanda yok beni paneldende bulamazlar hahaha250 ustu avımı bekliyorum diyosun 🙂
Bana atmaz @Baronizm Tövbe etmiş 😂Hakkını bana devret la abi açım 1 k ile rol
Aga ilk mesajla neye talip oluyon bi de bakim 🙂@Baronizm izniniz varsa talibim bende
Kayıp mı superbetin cukkalariHakkını bana devret la abi açım 1 k ile rol
Dağıtır dağıtır emin ol birisilerini kafalar alır parayıHahah bjk bu formda artık 50 lira bile dagitamaz
İlk mesaj bonusu talep ediyorumAga ilk mesajla neye talip oluyon bi de bakim 🙂
Bulsada kafasını yer 🙂Offf nerde o günler ikametgah falanda yok beni paneldende bulamazlar hahaha
ÖdülleAga ilk mesajla neye talip oluyon bi de bakim 🙂
Gelmedi ki daha hiçbiriKayıp mı superbetin cukkalari
Aynen öyle hâlâ adam konu açınca mesaj atınca cevap veren 20-30 kişi varDağıtır dağıtır emin ol birisilerini kafalar alır parayı
Bana geçen sene aldığı emaneti Üfe tüfe enflasyon verilerini üstüne katarak ödesin başka birşey istemiyorum 🤣Bana atmaz @Baronizm Tövbe etmiş 😂
Cin olmadan adam carpacanda burdaki adamlar cenneten kovulmuslar ordusu seytan görünce salavat getiriyor imana geliyor hadi abim git yat@Baronizm izniniz varsa talibim bende
Atarsa verebilirsin abi benim her rolüm kazançtır bilirsin puahahBana atmaz @Baronizm Tövbe etmiş 😂
Bende mesaj sayisina bakim dedim gece gece haykirdim 😍 😂Maşallah ilk mesajinda güvenin dibine vurdun helal sana
Burda bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen cokAynen öyle hâlâ adam konu açınca mesaj atınca cevap veren 20-30 kişi var
Bi betvakti çak Ahmet😂Atarsa verebilirsin abi benim her rolüm kazançtır bilirsin puahah