Dövme haram sildir onlari iyi gecelerTm cnm
Dövme haram sildir onlari iyi gecelerTm cnm
Yeni konu acmis baron uruguay 4.5 altpıçaklar çekildi 😂
Allah ailene ve cevrendekilere sabır versin hayirli gecelerBoş konusmayacaksin yazacaksin o zaman şu adama bircun var şunu parasını almışsın yada konusmayacaksin
Aga sen harbi hastasin he skdmmdmemdkdmekdkdkdk ben suan bunu anladim dkdkdkdmdkxkekkdndkemdjfmemdmdndnfnfndmdnjfmemddndn allahın köylüsüDövme haram sildir onlari iyi geceler
AminKardeş sen malmısın ne kaçmasından bahsediyorsun sen aq o para dağıtıldı konudakılere eğer ben 30 bin lira yı cebe indirdiysem ailemden cıksın ama indirmediysem senin colugundqn cocugundan çıksın fazla fazlası
Param olsa seni konusturmazdim emin ol bundan yarin atarim da demiyorum yok çünkü olsun diye de caba sarfetmiyorum bu rezillik bana ders oldu ama sende cok dert etme ne paralar bıraktık burda gecen sene 2 milyon param vardı suan sana borçluyum dusun rezilliğiSen bunu bize vermedin iste anladin mı kaybettiğin her anda cevrende ne kadar adam varsa aşağıladın ezdin sebebide paran vardı bak ben kendi adima soyliyim benim dagitim paramida birisi harcadı ama bama düzgünce yazdı 4 gune geri aticam dedi ben tekrar dagitim parasi attim adama ama sen bunu bize hiç vermedin
Hiç Kurtulmuş gibi bir halin yok hala buralardasin ve millete laf yetiştiriyorsun. Ben öyle birşey yapsam birileri birşey diyecek diye buraya bir daha girmeye yüzüm olmaz. Nokta . Haydin iyi gecelerBende 1 defa yaptim la 100 lerce dağıtım yaptık ilk kez hata yaptık bitti gitti iste iyi oldu aslında forumdan kurtuldum
Daha düne kadar 200 lira için konularımızda dil döküyordu gavat 3 kuruşluk adam pardon adam dedimYav bunları ki hep acıterasyon bunların devri bitti gardaş eskisi gibi olamayacaklar o yüzden deliriyolar , yarın bir gün 115₺ varmı uzun parlament alacam demeye başlar merak etme
Her zaman sen ve senin gibilerinden çok daha değerliyim forumda bizi herkes tanır rahat olYav bunları ki hep acıterasyon bunların devri bitti gardaş eskisi gibi olamayacaklar o yüzden deliriyolar , yarın bir gün 115₺ varmı uzun parlament alacam demeye başlar merak etme
ALLAH buyuk yazılır cahil erifAga sen harbi hastasin he skdmmdmemdkdmekdkdkdk ben suan bunu anladim dkdkdkdmdkxkekkdndkemdjfmemdmdndnfnfndmdnjfmemddndn allahın köylüsü
30 bin bitmemiş demekki vadeliye koydu günlük faiziyle uzun parlament alıyor sanırımDaha düne kadar 200 lira için konularımızda dil döküyordu gavat 3 kuruşluk adam pardon adam dedim