Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Baronizm | 1.5 Üst Uruguay - Yeşil Burun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
4000
Kupon Oranı
3.00

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
36,788
19,709
113
Neyse adamın konuyu maffettiniz ben gittim haydin erhocan sen bildiğini yapmaya devam et 🤠 🤠

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,365
54,169
113
Sen bunu bize vermedin iste anladin mı kaybettiğin her anda cevrende ne kadar adam varsa aşağıladın ezdin sebebide paran vardı bak ben kendi adima soyliyim benim dagitim paramida birisi harcadı ama bama düzgünce yazdı 4 gune geri aticam dedi ben tekrar dagitim parasi attim adama ama sen bunu bize hiç vermedin
Param olsa seni konusturmazdim emin ol bundan yarin atarim da demiyorum yok çünkü olsun diye de caba sarfetmiyorum bu rezillik bana ders oldu ama sende cok dert etme ne paralar bıraktık burda gecen sene 2 milyon param vardı suan sana borçluyum dusun rezilliği

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
36,788
19,709
113
Bende 1 defa yaptim la 100 lerce dağıtım yaptık ilk kez hata yaptık bitti gitti iste iyi oldu aslında forumdan kurtuldum
Hiç Kurtulmuş gibi bir halin yok hala buralardasin ve millete laf yetiştiriyorsun. Ben öyle birşey yapsam birileri birşey diyecek diye buraya bir daha girmeye yüzüm olmaz. Nokta . Haydin iyi geceler

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,655
33,936
113
Yav bunları ki hep acıterasyon bunların devri bitti gardaş eskisi gibi olamayacaklar o yüzden deliriyolar , yarın bir gün 115₺ varmı uzun parlament alacam demeye başlar merak etme
Daha düne kadar 200 lira için konularımızda dil döküyordu gavat 3 kuruşluk adam pardon adam dedim

Beşiktaş

1903 doğumlu uye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
52,124
49,264
113
Yav bunları ki hep acıterasyon bunların devri bitti gardaş eskisi gibi olamayacaklar o yüzden deliriyolar , yarın bir gün 115₺ varmı uzun parlament alacam demeye başlar merak etme
Her zaman sen ve senin gibilerinden çok daha değerliyim forumda bizi herkes tanır rahat ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...