- 8,030
- 3,869
- 113
Deniz girmeli oyuna havertz Kerem gibi 🤣
oda benimkini paylaşti yukari bak aklin sira beni banlatacan demi
@Shellac @Daimonsozunu tutmadı dmler3de bilerek cevap vermiorEkli dosyayı görüntüle 989633 kuponu geldi kacti gitti
bana hakaretler ediyosun neden sana ben ödül atayim neden mesajlarina cevap vereyim kisen yazdin bana bunu hatirlatirim soz vermek vermeye benzemezz veremecegin sozun altina girme anlata bildimmi kuponun gelmis 3 4 kisiye odul attin sana yaziorum 3 4 gundur xevap vermiorsun ama etkinlik aciorsun etkinliklere katiliorsun buda senin karakterin yasimasi . adamsin dimi pehh![]()
Senin bilgilerin yok burda neyin kafasını yasiyon sen adamın ibanini paylasmissin @Shellac sınırsız ban istiyoruz
asıl banlanacak kişler sizlersiniz çetesiniz gruplariniz var kendinizi forumun sahibi saniyorsunuzSenin bilgilerin yok burda neyin kafasını yasiyon sen adamın ibanini paylasmissin @Shellac sınırsız ban istiyoruz
sen kamera şakası felan misinbana hakaretler ediyosun neden sana ben ödül atayim neden mesajlarina cevap vereyim ki
yani bir ödül için mi bu kinin bu öfken ayiptir 500 lira değerin mi varsen kamera şakası felan misinodul atmiorum vs dedin roll konusunda yakaladim seni bende hakli olarak biraz cikistim neden veremecegin sozu veriorsun bunun cevabjni verirmisin
mesele odul degil kupon gelsin bidakinkuponda seni gorucem deyip gormemen ve 3 4 kisiye odul atman ve dmlerime.cevap vermemen ona ragmen rtkinliklere vs katiliosun ona sinirlendim nyse uzatmaya grk yok kardesim senide ohrenmis olduk .yani bir ödül için mi bu kinin bu öfken ayiptir 500 lira değerin mi var
kardesim gormedim sonrs bana sallamaya başladin heryerden gerek varmiydi ben sana 1 kelime etmedim bana etmedigin hakaret kalmadimesele odul degil kupon gelsin bidakinkuponda seni gorucem deyip gormemen ve 3 4 kisiye odul atman ve dmlerime.cevap vermemen ona ragmen rtkinliklere vs katiliosun ona sinirlendim nyse uzatmaya grk yok kardesim senide ohrenmis olduk .
Almanya bir gol çuracao 1 isabetli şuta kaldım gelirmi sizce?Alamanya coşacak hissetim
Ekli dosyayı görüntüle 989619
Deniz undav erken alırsa güzel olur 2 isabetli şut bekliyorum bendeAlmanya çok kötü şu an golü yiyince bitti ikinci yarı belli olmaz
sonunda olacak yaniAlmanya bir gol çuracao 1 isabetli şuta kaldım gelirmi sizce?
İlk yarıyı aldık almanyadan ama ikinci yarı 1 gol lazım banada kral bol şansDeniz undav erken alırsa güzel olur 2 isabetli şut bekliyorum bende
Derken? Almanya 2 gol atar dedim curacao 2 isabetli çeker dedim ilk yarı bir şut cekti daha cekmedisonunda olacak yani