Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Baronizm | Almanya

Kupon Miktarı
2500
Kupon Oranı
3.00

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,028
3,869
113
Deniz girmeli oyuna havertz Kerem gibi 🤣

sulo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,777
2,595
113
sen yazdin bana bunu hatirlatirim soz vermek vermeye benzemezz veremecegin sozun altina girme anlata bildimmi kuponun gelmis 3 4 kisiye odul attin sana yaziorum 3 4 gundur xevap vermiorsun ama etkinlik aciorsun etkinliklere katiliorsun buda senin karakterin yasimasi . adamsin dimi pehh :)
bana hakaretler ediyosun neden sana ben ödül atayim neden mesajlarina cevap vereyim ki

Kadir2810

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,554
8,774
113
bana hakaretler ediyosun neden sana ben ödül atayim neden mesajlarina cevap vereyim ki
sen kamera şakası felan misin :)odul atmiorum vs dedin roll konusunda yakaladim seni bende hakli olarak biraz cikistim neden veremecegin sozu veriorsun bunun cevabjni verirmisin

Kadir2810

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,554
8,774
113
yani bir ödül için mi bu kinin bu öfken ayiptir 500 lira değerin mi var
mesele odul degil kupon gelsin bidakinkuponda seni gorucem deyip gormemen ve 3 4 kisiye odul atman ve dmlerime.cevap vermemen ona ragmen rtkinliklere vs katiliosun ona sinirlendim nyse uzatmaya grk yok kardesim senide ohrenmis olduk .

sulo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,777
2,595
113
mesele odul degil kupon gelsin bidakinkuponda seni gorucem deyip gormemen ve 3 4 kisiye odul atman ve dmlerime.cevap vermemen ona ragmen rtkinliklere vs katiliosun ona sinirlendim nyse uzatmaya grk yok kardesim senide ohrenmis olduk .
kardesim gormedim sonrs bana sallamaya başladin heryerden gerek varmiydi ben sana 1 kelime etmedim bana etmedigin hakaret kalmadi

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,855
1,749
113
Almanya çok kötü şu an golü yiyince bitti ikinci yarı belli olmaz