😂😂😂😂 şiiii sakin ol suvatcım bunlar nasıl konuşmalar😂😂Mal misin la kimle karistiriyon beni kimi tehdit etmisim seninki ispatli şeyler bana ancak iftira atabilirsin tek bir kişi benimle ilgili biseyde diyemez sen hiç merak etme
Ya siz hangi ara tartistiniz puahaMal misin la kimle karistiriyon beni kimi tehdit etmisim seninki ispatli şeyler bana ancak iftira atabilirsin tek bir kişi benimle ilgili biseyde diyemez sen hiç merak etme
Ben sizin BABA nızım ben ne dersem o olur diye bir şarkı var bildin mi ?Sen kendi ne saniyon Koç
Alinti yaptigin adam çok düzgün sanki puhaha. Bak sıkışınca ne iftiralar atti puhaha neymis farkli applerden bilmem ne yapmisim puahahaIste oda benim kusurum valla hemen heyecan yapıyorum her konuda sigara sigara diyen biri 45 yaşında bide neyse 3 gün kafa izni yapsin bizde kafa dinleriz
Esref dagitti bizde 2 kupon aldikSa bugün kim para dagitti
Al al bir tane daha su kunduzu 😂kim tutar be seni kral
Ya seni karistirmis bellki dostAlinti yaptigin adam çok düzgün sanki puhaha. Bak sıkışınca ne iftiralar atti puhaha neymis farkli applerden bilmem ne yapmisim puahaha
Sen kimsinde benim hakkimda konusucan bak işine dolandiriciligi biraktiysan aferin😂😂😂😂 şiiii sakin ol suvatcım bunlar nasıl konuşmalar😂😂
Ben diyorum ne olacak???
Konumu açtı vay yatmisim bende bir kupon yapardım dün bana verdeceti orlondo 5 sayı atsaydiEsref dagitti bizde 2 kupon aldik
Senin gibi babayiiketler anladın sen beni ipBen sizin BABA nızım ben ne dersem o olur diye bir şarkı var bildin mi ?
Ayni konudan oglen devam etti dost aksam tekrar gelirim dediKonumu açtı vay yatmisim bende bir kupon yapardım dün bana verdeceti orlondo 5 sayı atsaydi
Suva sen sudan çıkmış ak kaşık olduğunu mu iddaa ediyon ??Alinti yaptigin adam çok düzgün sanki puhaha. Bak sıkışınca ne iftiralar atti puhaha neymis farkli applerden bilmem ne yapmisim puahaha
sana bisey diyenmi oldu lawuk ağzını topla yoksa ağzına wermeyim şimdiAl al bir tane daha su kunduzu 😂
Kısmet abiAyni konudan oglen devam etti dost aksam tekrar gelirim dedi
Yok yalanci bildiginYa seni karistirmis bellki dost
Burası berber değil hayt kes traşıSenin gibi babayiiketler anladın sen beni ip
Dost sen ağır başlı adamsin girme bu tartismlara sal gitsinYok yalanci bildigin