- 10,583
- 8,125
- 113
Geleceğe yatırım yapıyordur niye öyle diyorsun para felan kazanırsa yanlışlıklaAl al bir tane daha su kunduzu 😂
Geleceğe yatırım yapıyordur niye öyle diyorsun para felan kazanırsa yanlışlıklaAl al bir tane daha su kunduzu 😂
BÜYÜK ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK çok çok büyüksün lafa bak lafaYok yalanci bildigin
Muhattap olmadim zaten yüzsüz yüzsüz alinti yapti öyle cevap verdim zaten neyse prim vermeyelimDost sen ağır başlı adamsin girme bu tartismlara sal gitsin
Kanka kankaaa yapma deldin geçtin 😂😂Geleceğe yatırım yapıyordur niye öyle diyorsun para felan kazanırsa yanlışlıkla
Boşver muhattap olma şikayet ediyordur şimdi huzursuzluk yapıyor diye ban yeme gereksizler yüzündenKanka kankaaa yapma deldin geçtin 😂😂
Hep senin yüzündenŞurayı kapatalım dostum kimsenin kalbi kırılmasın @Daimon
Ben Antep macindayim puuahahGelirse bir (1) kişiye 500 Türk lirasiEkli dosyayı görüntüle 953208
Sustum tamamBoşver muhattap olma şikayet ediyordur şimdi huzursuzluk yapıyor diye ban yeme gereksizler yüzünden
Yarası olan gocunurMuhattap olmadim zaten yüzsüz yüzsüz alinti yapti öyle cevap verdim zaten neyse prim vermeyelim
Artvinliyi adam bilirdik ama sen artvinin madami çıktın sahtekar ipBurası berber değil hayt kes traşı
Abi uzatmayin artik lutfen bos yere kimse ban yemesinArtvinliyi adam bilirdik ama sen artvinin madami çıktın sahtekar ip
Erhan adamı kiaracak bisetlyde demedim sadece ayıp dedim ama kafasını güzel anlamadım bana gider yapıyor hiç sevmediğim davranislarAbi uzatmayin artik lutfen bos yere kimse ban yemesin
Abi boşverO senin ağzına veririm ben kimsinlannn sen
suscaksın tabi ikile haddiSenin dediğin laf için susarım.
boser reis sal gitsinSusmadan ne olacak lan memleketine giderken gel arabanı Samsun'dan geciyon bibakil nasıl oluyor o işler amcik
La sussana sende neden hala uzatıyorsun sana ne oldu burda millet birinine sövüyor çok mu hoşunuza gitti de hala adami tetikliyonsuscaksın tabi ikile haddi