Reşat bol şans kardeşim gönlünce olsun
Herkese keyifli roller dostlar.
Banımız bitti şükür ama diyecek 2 kelimemiz de var tabi ki.
Önce
@EşrefTEK80 dostum sayende forumda ilk defa ban yedim onu da tatmış olduk. Gece neye tutuldun da bana saçma sapan şeyler dedin bilmiyorum. Metinle aranda problem olduğunu da bilmiyodum. Biz benim konuda çok dağıtıyoruz yüzde olarak falan diye bir muhabbet oldu ben de metine takildim Metin sana 300 aticam falan dedim. Sen bir anda 'uza lan' 'yuru lan dilenci' gibi saçma sapan şeyler yazdın. Ha ben yine kötü gelmiyorum sana, yanlış anladığını düşünüyorum. Ama beni üzdün kardeşim çünkü belki son zamanlarda yok ama bu roll açtığın miktarları dağıttığımiz günler oldu
@Barrios bilir. Yine de iyi birisi olduğunu düşünüyorum, küfür falan da bize yakışmaz şansın bol olsun.
Haricen o gece benim suçsuz olduğumu savunan dostların mesajlarını görünce içim mutlu oldu güzel arkadaşlıklar kurmusuz burada onu fark ettim.
@JayJayOkocha @butragueno @akin1996 @Calypso13 @Barrios @Malatyali44 @tahir1603 @TestoHaylan06 size de ayrıca gönülden teşekkürler dostlar.
Bundan sonra da sinirlerimize hakim olalım. Sinirlendiren mesaj varsa da yönetime bildir geç yapalım bol şanslar dostlar.