- 49,190
- 37,434
- 113
BolsansBurası mutsuz bitmiş biraz zor gelmesi maçın ama gelirse bu konuda kiler pay edelim 5 k yı
Ekli dosyayı görüntüle 956825
BolsansBurası mutsuz bitmiş biraz zor gelmesi maçın ama gelirse bu konuda kiler pay edelim 5 k yı
Şükran ya habibi.Burası mutsuz bitmiş biraz zor gelmesi maçın ama gelirse bu konuda kiler pay edelim 5 k yı
Bol şanslarBurası mutsuz bitmiş biraz zor gelmesi maçın ama gelirse bu konuda kiler pay edelim 5 k yı
Bol şanslar kanka 2200 için 7290 kaybettik Allah selâmet versin bizeBurası mutsuz bitmiş biraz zor gelmesi maçın ama gelirse bu konuda kiler pay edelim 5 k yı
Geçmiş olsun reis sağlık olsun sıkma canınıBol şanslar kanka 2200 için 7290 kaybettik Allah selâmet versin bize
Kumarda tikandigimiz nokta tam da budur işte gaddarim. Bu kismi çözemiyoruz bir türlü.Bol şanslar kanka 2200 için 7290 kaybettik Allah selâmet versin bize
Sağlık olsun kanka bi yerde döner şansınBol şanslar kanka 2200 için 7290 kaybettik Allah selâmet versin bize
Senınde doner ınsSağlık olsun kanka bi yerde döner şansın
Ben çözdüm hocam ama söylememKumarda tikandigimiz nokta tam da budur işte gaddarim. Bu kismi çözemiyoruz bir türlü.
Kulağıma söyleBen çözdüm hocam ama söylemem
İnsanların içinde kulağa konuşmak ayıptır muhsinKulağıma söyle
Yok penaltı
Dm at allan a şansın döner kankaSenınde doner ıns
Iptal mıYok penaltı
VardaYok penaltı
Geçmişler olsun demekten yorulduk be kardeşimBol şanslar kanka 2200 için 7290 kaybettik Allah selâmet versin bize
Senın dondu mu puahahDm at allan a şansın döner kanka
Vermedi sanırım
Valla yorulduk ağam aylar oldu artık, eskiyi özledik arada yürüdüğümüz oluyordu, şimdi emekleyemiyoruz bileGeçmişler olsun demekten yorulduk be kardeşim