- 39,027
- 32,616
- 113
Ben aşık oldum kumarı bırakmak istiyorumSenınde doner ıns
Ben aşık oldum kumarı bırakmak istiyorumSenınde doner ıns
En büyük kumar aşk tır zaten 🤣Ben aşık oldum kumarı bırakmak istiyorum
Aıle kurup bozulmasını ıstemıyorsan bırakman lazımBen aşık oldum kumarı bırakmak istiyorum
1-1Vermedi sanırım
O kadar doğru ki çevremde bir sürü örneği varAıle kurup bozulmasını ıstemıyorsan bırakman lazım
Roll yaparken bırden roll takıp etmeye gecmek
Rol takip etmiyorum ben. Rol takip ettiğimi nerde gördün. Rol biter gelir hakkımı isterim benRoll yaparken bırden roll takıp etmeye gecmek
Devre arasıRol takip etmiyorum ben. Rol takip ettiğimi nerde gördün. Rol biter gelir hakkımı isterim ben
Erhan neredeDevre arası
15 dk çay sıgara molasıDevre arası
Bılmem en son koruyuculuk yapıyordu banlandımErhan nerede
Hearst ama İskoç olanBiz hangi maçı takip ediyoruz @Barrios Pasifik mi knoxville ya bakıyordum ben penaltı için falan 😄
Dun 1 olay yasadım burda anlatsam foruma gıremem kumarın allah belaısnı versınO kadar doğru ki çevremde bir sürü örneği var
Bende bütün iletişim araclarindan kendi yazdı replaylerr kuponlar oooooSenın dondu mu puahah
Onu demek ıstemeddım sansın dondu mu dedımBende bütün iletişim araclarindan kendi yazdı replaylerr kuponlar ooooo
Can kulağı ile dinliyorum anlat Metin hocam elim yönetime bildir butonunda.Dun 1 olay yasadım burda anlatsam foruma gıremem kumarın allah belaısnı versın
Öyle kanka neler var neler ya benim bi tanıdığım kumar yüzünden sahibi olduğu evde kiracı olarak oturuyor şimdiDun 1 olay yasadım burda anlatsam foruma gıremem kumarın allah belaısnı versın
Penaltı şeyini boca maçı için diyorduk laz oynamış yaBiz hangi maçı takip ediyoruz @Barrios Pasifik mi knoxville ya bakıyordum ben penaltı için falan 😄
Yok reıs anlatamam aklıma geldıkce kahır oluyorum rezıllıkÖyle kanka neler var neler ya benim bi tanıdığım kumar yüzünden sahibi olduğu evde kiracı olarak oturuyor şimdi