- 90,752
- 100,313
- 113
Seni çekiştirdik hep ekmek yoktur evde diyorlar yalandan yemediği belli olmasın diyeKonu edebiyata donmus ee bize musade o zman puaha
Yemek yicem dedi diyorlar adaş bu kadar mı yokluğa düştün 😂😂
Seni çekiştirdik hep ekmek yoktur evde diyorlar yalandan yemediği belli olmasın diyeKonu edebiyata donmus ee bize musade o zman puaha
Bu forumda aktif 2 senedir takılıyorum ve o kadar uzun uzun kelime sarfetme me rağmen bu denli hiç konuşamadım suan seni çok kıskandım dost eminim ki shellac ta okuyup çok etkilenmiştir puahaKonuda bilinçli hep güzel insanlar var başkanım. İçiniz rahat olsun. Kırılacak camlar buluruz da kalplere dokunmayız. Camın özü topraktır yapılır yine ama toprağı ne kadar eşelesekte bi insan yapamayız. Geceniz güzel olsun.
Devamini yazdım ama icimde kalmisti puahahaAzizim ne güzel yazdın ne kadar kısa yazdın
2 dakika ayrılamaz olduk bu forumda puaha hemen konuşmalar başlamış Allah kimseyi yokluk lan sınamasın eniste puahaSeni çekiştirdik hep ekmek yoktur evde diyorlar yalandan yemediği belli olmasın diye
Yemek yicem dedi diyorlar adaş bu kadar mı yokluğa düştün 😂😂
Shellac ta sever edebiyatı blackjack edebiyatı ve rulet sanatları bölümü mezunuBu forumda aktif 2 senedir takılıyorum ve o kadar uzun uzun kelime sarfetme me rağmen bu denli hiç konuşamadım suan seni çok kıskandım dost eminim ki shellac ta okuyup çok etkilenmiştir puaha
Okumak gönlümün yongasıGün olur yazılanlardan şiir olur, roman olur, film olur. Ne okuman, ne dinlemen, ne de izlemen için sadece yaşaman için. Eyvallah dost.
Bu forumda barios rol açtımi ömrü en fazla 20 dakika olur dost burdaki adamları tani artik pauhaCidden bu roll ne oldu yav @Barrios
Madem şiir dedin buda benden sana gelsin, benim şiirimdir bu arada.@Malatyali44 bizim iki enişte de Malatyalı dost. Pek sevmem kendilerini, ama sana kanım ısındı. Müsait oldukça dmden şiir pasla ilgiyle okurum
Zorla elime kitap alacam simdi ama yeter puahaOkumak gönlümün yongası
Yazmak ise canımın ateşidir dost. Saygılar
Aşık olduğum kadına yazdığım çooook uzun bi yazı vardı. Henüz sevgili değildik. Sonu da şöyleydi. " insan hiç sarılmadığı birine sarılmayı özler mi ? " . Bu soruyu kendinize de sorunMadem şiir dedin buda benden sana gelsin, benim şiirimdir bu arada.
Sahibi olduğunu inkâr ettiğin kaç sancım varsa, alıp bir cami avlusuna bıraktım gidiyorum. "Sahiplenecek kim bilmek istemiyorum." Birgün özlersem geri dönmemek için.
Sorduk özlerAşık olduğum kadına yazdığım çooook uzun bi yazı vardı. Henüz sevgili değildik. Sonu da şöyleydi. " insan hiç sarılmadığı birine sarılmayı özler mi ? " . Bu soruyu kendinize de sorun
Kalem değil ruhun yazmış dost. Okurken derin duygulara gomuldum.Madem şiir dedin buda benden sana gelsin, benim şiirimdir bu arada.
Sahibi olduğunu inkâr ettiğin kaç sancım varsa, alıp bir cami avlusuna bıraktım gidiyorum. "Sahiplenecek kim bilmek istemiyorum." Birgün özlersem geri dönmemek için.
Paslarim arada sana bir kitap kadar var sanırım yazdıklarimKalem değil ruhun yazmış dost. Okurken derin duygulara gomuldum.
Bugün 32 gelsin diye bi miktar para ezdim. Gelmedi. Allah kahretsin yine aklıma getirdin enişteBen 10 sene önce internetten şiir yarışmalarına katılırdım karıları da okuturdum onları belki de duruyor hala sitelerde
@Shellac dostunun böyle hünerleri vardı haberin var mı zero bölgeye bıraktı bütün şiir aşkını
Ne diyelim dost umarim sözümüz yan etki etmez de sonucu ban tepkisi olmaz.Bu forumda aktif 2 senedir takılıyorum ve o kadar uzun uzun kelime sarfetme me rağmen bu denli hiç konuşamadım suan seni çok kıskandım dost eminim ki shellac ta okuyup çok etkilenmiştir puaha
Ben bu kumara baslamadan önce iyi bir okuyucuydum. Bölüm felsefe ama edebiyatım iyidir. Roman ve şiir kütüphanem geniştir. Hatta son cümlesini koyamadigimmbirkac roman denemem de var amma velakin bu illete başladık baslayali ruhumuzu da besleyemez olduk dost.Paslarim arada sana bir kitap kadar var sanırım yazdıklarim