Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 1k Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Konuda bilinçli hep güzel insanlar var başkanım. İçiniz rahat olsun. Kırılacak camlar buluruz da kalplere dokunmayız. Camın özü topraktır yapılır yine ama toprağı ne kadar eşelesekte bi insan yapamayız. Geceniz güzel olsun.
Bu forumda aktif 2 senedir takılıyorum ve o kadar uzun uzun kelime sarfetme me rağmen bu denli hiç konuşamadım suan seni çok kıskandım dost eminim ki shellac ta okuyup çok etkilenmiştir puaha

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,760
100,321
113
Bu forumda aktif 2 senedir takılıyorum ve o kadar uzun uzun kelime sarfetme me rağmen bu denli hiç konuşamadım suan seni çok kıskandım dost eminim ki shellac ta okuyup çok etkilenmiştir puaha
Shellac ta sever edebiyatı blackjack edebiyatı ve rulet sanatları bölümü mezunu

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,252
27,691
113
@Malatyali44 bizim iki enişte de Malatyalı dost. Pek sevmem kendilerini, ama sana kanım ısındı. Müsait oldukça dmden şiir pasla ilgiyle okurum
Madem şiir dedin buda benden sana gelsin, benim şiirimdir bu arada.

Sahibi olduğunu inkâr ettiğin kaç sancım varsa, alıp bir cami avlusuna bıraktım gidiyorum. "Sahiplenecek kim bilmek istemiyorum." Birgün özlersem geri dönmemek için.

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,410
16,424
113

Sahibi olduğunu inkâr ettiğin kaç sancım varsa, alıp bir cami avlusuna bıraktım gidiyorum. "Sahiplenecek kim bilmek istemiyorum." Birgün özlersem geri dönmemek için.
Aşık olduğum kadına yazdığım çooook uzun bi yazı vardı. Henüz sevgili değildik. Sonu da şöyleydi. " insan hiç sarılmadığı birine sarılmayı özler mi ? " . Bu soruyu kendinize de sorun

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,760
100,321
113
Ben 10 sene önce internetten şiir yarışmalarına katılırdım karıları da okuturdum onları belki de duruyor hala sitelerde
@Shellac dostunun böyle hünerleri vardı haberin var mı zero bölgeye bıraktı bütün şiir aşkını

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,393
13,514
113

Kalem değil ruhun yazmış dost. Okurken derin duygulara gomuldum.

AnthonyEdwards

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,410
16,424
113
Ben 10 sene önce internetten şiir yarışmalarına katılırdım karıları da okuturdum onları belki de duruyor hala sitelerde
@Shellac dostunun böyle hünerleri vardı haberin var mı zero bölgeye bıraktı bütün şiir aşkını
Bugün 32 gelsin diye bi miktar para ezdim. Gelmedi. Allah kahretsin yine aklıma getirdin enişte

AnthonyEdwards

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,410
16,424
113
Nerden duydun bu edebiyaatııı diye çıkış yapmadı biri hayretler içindeyim

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,393
13,514
113
Paslarim arada sana bir kitap kadar var sanırım yazdıklarim
Ben bu kumara baslamadan önce iyi bir okuyucuydum. Bölüm felsefe ama edebiyatım iyidir. Roman ve şiir kütüphanem geniştir. Hatta son cümlesini koyamadigimmbirkac roman denemem de var amma velakin bu illete başladık baslayali ruhumuzu da besleyemez olduk dost.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...