- 14,255
- 9,012
- 113
Proletarya diye nick yapmışsın kim tanısın seni zaten 7 sene önce üye olup 1 senedir aktifsin ondan da biraz kaynaşır gibi oldun nicki değiştirdin ben senin kim olduğunu 2 ay evvel düştü jeton
beni nasil unutursun
Proletarya diye nick yapmışsın kim tanısın seni zaten 7 sene önce üye olup 1 senedir aktifsin ondan da biraz kaynaşır gibi oldun nicki değiştirdin ben senin kim olduğunu 2 ay evvel düştü jeton
Referansın metin mi üflettirmiş kendini ama isim vermiyor bak şimdi gün yüzüne çıkacak işlerSana 3 ihlas, 1 Felak, 1 de Nas okudum yakın zamanda stresin bitecek, psikolojin düzelecek. Ücreti dergah görevlimiz @Barrios a takdim edersin.
O kadar uzun yazsam ortaya gelene kadar neyle ilgili yazdığımi unuturum. Torpüleyelim biraz daha değerli kardeşimMsj sayım uzun cumle kurmama rağmen hala düşük kısa kısa yazsam suan enişteyi geçmiştim dost puaha
ücretttt mi sayin abicimSana 3 ihlas, 1 Felak, 1 de Nas okudum yakın zamanda stresin bitecek, psikolojin düzelecek. Ücreti dergah görevlimiz @Barrios a takdim edersin.

Yapabilsem yapacam da dost azmediyorum ama devamı gelmiyorO kadar uzun yazsam ortaya gelene kadar neyle ilgili yazdığımi unuturum. Torpüleyelim biraz daha değerli kardeşim
Yav senin gibi şarkı atan 2 tane daha var birini banlattırdım 2 kere saldı sonra beni 😂😂 aq delisi bırakmadı peşimi 5 sene şarkı attı bana hep
beni nasil unutursun![]()
İnanıyoruz sana. Başaran kadar yanındayızYapabilsem yapacam da dost azmediyorum ama devamı gelmiyor
Bi deniyelim o zman dostİnanıyoruz sana. Başaran kadar yanındayız
Ben hep yanınızdayım, paragrafla ilgili bir sıkıntı olursa bir dm uzagindayim biz bu gençliği KPSS ye heba ettik dost 😂İnanıyoruz sana. Başaran kadar yanındayız
Dene bakalım adaş denenmişini arıyorsan bende var 200 e satayımBi deniyelim o zman dost
ya malatyali 1 sen 2 sizi gorunce hep bu sarki aklima geliyor digeride tayyipin nadaaani terketmedik yaraaani siiiriYav senin gibi şarkı atan 2 tane daha var birini banlattırdım 2 kere saldı sonra beni 😂😂 aq delisi bırakmadı peşimi 5 sene şarkı attı bana hep
Farkettin mi ? Basarana kadar yerine başaran yazdım ama sen anladın. Bizde anlarız kardeşim. YapabilirsinBi deniyelim o zman dost
Ee oranları iyi çarpıyorsundur suan dost puahaBen hep yanınızdayım, paragrafla ilgili bir sıkıntı olursa bir dm uzagindayim biz bu gençliği KPSS ye heba ettik dost 😂
Metin hocaya mürid oldum bi ara baktım insanlar dinden çıkıyor, sinirden zıplıyor. Yeni tarikatimi kurdum ben de. Metini mezhebini bıraktım dostReferansın metin mi üflettirmiş kendini ama isim vermiyor bak şimdi gün yüzüne çıkacak işler
Bizde deriniz dostFarkettin mi ? Basarana kadar yerine başaran yazdım ama sen anladın. Bizde anlarız kardeşim. Yapabilirsin
Çarpmaya gerek kalmadan yatıyor erhanim pauuauahEe oranları iyi çarpıyorsundur suan dost puaha
Benimde gençler kumardan uzaklaşmasın diye yırtıp attığım şiirlerim var. Bende derinimBen hep yanınızdayım, paragrafla ilgili bir sıkıntı olursa bir dm uzagindayim biz bu gençliği KPSS ye heba ettik dost 😂
Kazanmaya odaklan dost kafadan sen kaybetmişsin zaten az bizden ders al artık puhaaÇarpmaya gerek kalmadan yatıyor erhanim pauuauah
Metin hocaya mürid oldum bi ara baktım insanlar dinden çıkıyor, sinirden zıplıyor. Yeni tarikatimi kurdum ben de. Metini mezhebini bıraktım dost