- 22,283
- 27,769
- 113
Yok enişte ben değilimdirsenin nick başkanlı bir şeydi dimi bundan önce öyle hatırlıyorum başka forumdaydınız siz
Yok enişte ben değilimdirsenin nick başkanlı bir şeydi dimi bundan önce öyle hatırlıyorum başka forumdaydınız siz
Rollerde salise bile yazan arkadaşlara sesleniyoruz puahakimden bahsediyorsunz loo
antep urfa civarlari et kebap lahmacun konudunda cok hesapli fiyatlar batiya gittikce dürum sokuyorlar kasada
Metindir o zamanYok enişte ben değilimdir
Sen bile tutmuyor senin yerini diyor dost, vallahi haklısın belki de o günlerimi özlüyorum sadece bağımlı olmadığım özgür olduğum temiz günlerimiİnşallah gelmez, vallahi hicbirsey eskisi gibi olmaz o yüzden inşallah gelmez. Yaşadım, gördüm ve yanıldım. "Sende oradaydın" demiş şair
ben rol takibinde acayip vasatim takip etme ozurlusuyum yazilari okuyup cevap yazana kadar konu degisiyor. kimseden etkinlik parasi alamiyorum bu yuzden rolll takip edemiyorum acımdan ölsem roll takibi beceremiyorum 2 3 kelime sallayip bayginlik gecirip kapatiyorumRollerde salise bile yazan arkadaşlara sesleniyoruz puaha
Genel konuşuyoruz mümin kardeşimkimden bahsediyorsunz loo
Gecen sene hem bati tarafinda hem doğum tadına gidip geldim ama fiyatlar hakikaten rezillik dost her yer aynı galiba suan türkiyedeantep urfa civarlari et kebap lahmacun konudunda cok hesapli fiyatlar batiya gittikce dürum sokuyorlar kasada
birak simdi genel menel bir niyazi misri siiiri patlatGenel konuşuyoruz mümin kardeşim
Evet biz büyüdük ve kirlendi dünyaSen bile tutmuyor senin yerini diyor dost, vallahi haklısın belki de o günlerimi özlüyorum sadece bağımlı olmadığım özgür olduğum temiz günlerimi
Baygınken nasıl kapatıyorsun kardeşimben rol takibinde acayip vasatim takip etme ozurlusuyum yazilari okuyup cevap yazana kadar konu degisiyor. kimseden etkinlik parasi alamiyorum bu yuzden rolll takip edemiyorum acımdan ölsem roll takibi beceremiyorum 2 3 kelime sallayip bayginlik gecirip kapatiyorum
Araya sayı sayıp kuru won be won falan diyelim gör bakalım kaç kişi radara takılacakSnaa yemin ederim suan rol devam ediyor diye millet konuya girip mesajları okuyordur saymaya hazır bir ordu var suan forumda dost
Proletarya diye nick yapmışsın kim tanısın seni zaten 7 sene önce üye olup 1 senedir aktifsin ondan da biraz kaynaşır gibi oldun nicki değiştirdin ben senin kim olduğunu 2 ay evvel düştü jetonben rol takibinde acayip vasatim takip etme ozurlusuyum yazilari okuyup cevap yazana kadar konu degisiyor. kimseden etkinlik parasi alamiyorum bu yuzden rolll takip edemiyorum acımdan ölsem roll takibi beceremiyorum 2 3 kelime sallayip bayginlik gecirip kapatiyorum
malatyali niyazi misriii topraaağnGenel konuşuyoruz mümin kardeşim
Bende rol takip isini bıraktım sırf rolcu beni görsün diye konuya en az 200 mesaj atman lazım artık ee biz de onu yapacak potansiyel de yok maalesef bende zaten forumda çok nadiren rol aciyorum artik açmak ta istemiyorum o derece sıkıldım rollerden gecen sene losers te her gün muhabbet ederdik ben bu foruma sırf muhabbet var diye alıştım ama suan muhabbet rafa kalkmis durumdaben rol takibinde acayip vasatim takip etme ozurlusuyum yazilari okuyup cevap yazana kadar konu degisiyor. kimseden etkinlik parasi alamiyorum bu yuzden rolll takip edemiyorum acımdan ölsem roll takibi beceremiyorum 2 3 kelime sallayip bayginlik gecirip kapatiyorum
yok ben 1 ay once agridaydim hayvan gibi meze getiriyorlar cok komik hesap aliyorlar g.doğu yemek konusunda cok iyiGecen sene hem bati tarafinda hem doğum tadına gidip geldim ama fiyatlar hakikaten rezillik dost her yer aynı galiba suan türkiyede
Neyse bak 3-5 dost toplandık iki lafın belini kırıyoruz yine fena değilBende rol takip isini bıraktım sırf rolcu beni görsün diye konuya en az 200 mesaj atman lazım artık ee biz de onu yapacak potansiyel de yok maalesef bende zaten forumda çok nadiren rol aciyorum artik açmak ta istemiyorum o derece sıkıldım rollerden gecen sene losers te her gün muhabbet ederdik ben bu foruma sırf muhabbet var diye alıştım ama suan muhabbet rafa kalkmis durumda
Sana 3 ihlas, 1 Felak, 1 de Nas okudum yakın zamanda stresin bitecek, psikolojin düzelecek. Ücreti dergah görevlimiz @Barrios a takdim edersin.birak simdi genel menel bir niyazi misri siiiri patlat![]()
Çok uzun değerli kardeşim çok uzunBende rol takip isini bıraktım sırf rolcu beni görsün diye konuya en az 200 mesaj atman lazım artık ee biz de onu yapacak potansiyel de yok maalesef bende zaten forumda çok nadiren rol aciyorum artik açmak ta istemiyorum o derece sıkıldım rollerden gecen sene losers te her gün muhabbet ederdik ben bu foruma sırf muhabbet var diye alıştım ama suan muhabbet rafa kalkmis durumda
Msj sayım uzun cumle kurmama rağmen hala düşük kısa kısa yazsam suan enişteyi geçmiştim dost puahaÇok uzun değerli kardeşim çok uzun