- 90,769
- 100,335
- 113
o değil de ben sende hep intihar edecek potansiyeli görüyorum neden öyleya malatyali 1 sen 2 sizi gorunce hep bu sarki aklima geliyor digeride tayyipin nadaaani terketmedik yaraaani siiiri![]()
o değil de ben sende hep intihar edecek potansiyeli görüyorum neden öyleya malatyali 1 sen 2 sizi gorunce hep bu sarki aklima geliyor digeride tayyipin nadaaani terketmedik yaraaani siiiri![]()
Ahahaha 😂 😂 😂 😂Yav senin gibi şarkı atan 2 tane daha var birini banlattırdım 2 kere saldı sonra beni 😂😂 aq delisi bırakmadı peşimi 5 sene şarkı attı bana hep
Sana 200 çok az utanırım o parayı atama enisteDene bakalım adaş denenmişini arıyorsan bende var 200 e satayım
Vallahi bende ayni dusuncedeyimo değil de ben sende hep intihar edecek potansiyeli görüyorum neden öyle
Metin tokada başlamış dikkatli olun alır giyer donu ayağından benim donum der seni de donsuz olduğuna ikna eder öyle saf yetenekMetin hocaya mürid oldum bi ara baktım insanlar dinden çıkıyor, sinirden zıplıyor. Yeni tarikatimi kurdum ben de. Metini mezhebini bıraktım dost
Helal kardeşim anladık biz devamSana 200 çok az utanırım o parayı atama eniste
Yok la küçülmeye gittik illegal kumarı bırakınca normalde ferahlamamız lazımdı daha beter olduk 😂😂Sana 200 çok az utanırım o parayı atama eniste
1 insan 2 kere ölmez enişteeeee 😂o değil de ben sende hep intihar edecek potansiyeli görüyorum neden öyle
Hocası Erhan olanın kuponları tekten gidermiş dost puauhahaKazanmaya odaklan dost kafadan sen kaybetmişsin zaten az bizden ders al artık puhaa
Enişte analiz olarak sınıfta kaldın malesef, oysa burda intihara en çok meyilli olan benim sanıyordum, demek ki hiç belli edememişimo değil de ben sende hep intihar edecek potansiyeli görüyorum neden öyle
Güzel soz dost puahaHocası Erhan olanın kuponları tekten gidermiş dost puauhaha
Bende nicesi var dost, bu kardeşin eski yazarlardan 😂Güzel soz dost puaha
Metin Tokadi Hazretleri diye tarihteki yerini alır dost. Ne mübarek adamdı derler bizim insanımız böyle.Metin tokada başlamış dikkatli olun alır giyer donu ayağından benim donum der seni de donsuz olduğuna ikna eder öyle saf yetenek
fakirlik yere batsin simdi 20 k olsa muhabbete dahillerden 1k 1k 1k atardim.vallla hersey para değilSuan haftasonu biz 2 saattir burda muhabbet ediyoruz biz kumarci değiliz maalesef
Denedin galiba 😂insan 2 kere ölmez enişteeeee 😂![]()
Enişte dün gece gelip iban atın diyen arkadaş yine gelir mi acaba. Büyük patladık bu akşamDenedin galiba 😂
Düşünmen yeter dostfakirlik yere batsin simdi 20 k olsa muhabbete dahillerden 1k 1k 1k atardim.vallla hersey para değil
Benimki 200 fazla olsun lahmacun söylerim fazlasıylafakirlik yere batsin simdi 20 k olsa muhabbete dahillerden 1k 1k 1k atardim.vallla hersey para değil