- 22,252
- 27,692
- 113
Edebiyattan bu kadar uzak olmanız beni ziyadesiyle üzdü ahmedmÖyle goethe böyle yar
Edebiyattan bu kadar uzak olmanız beni ziyadesiyle üzdü ahmedmÖyle goethe böyle yar
Shellac dostum iyidir 1 ay kumar oynar 1 ay dinlenir o dinlendiği sıranın ortalarına denk gelmeyeceksin o sıra kriz geliyo anlarsın zaten banlananlar sayfası 15 dk da bir güncellenirShellac başkanının korkusundan bütün edebi sanatlar dile geldi bende.
Aşk temennin için saqol diğerleri gelip geçici biliyorum bugün olmaz yarın olur hepsi cümlemizin hayatı güzel sağlıklı sevdikleriyle birlikte mutlu ömür geçirmesi dilekleriyle 👍 bol şanslarGüzel temennilerin için ayrıca teşekkür ederim, sanada kumarda, aşkta, iş hayatında başarılar dilerim
Gayet yakınımdır edebiyata ama bu saatte hiç giremiyorum o kafalaraEdebiyattan bu kadar uzak olmanız beni ziyadesiyle üzdü ahmedm
Camlara çekomastik çektim ama kaçırmaz dışarı hepsi oda da kalacakYorar sadece. İş görmez
1 sene edebiyat okuyim dedim gittim üniye baktım Osmanlıca görüyoruz kafam almadı saldımGayet yakınımdır edebiyata ama bu saatte hiç giremiyorum o kafalara
Seni devirmez o enişte. Sen beni dinle. Yarın hep daha güzel olacak. Böyle düşünceler bizi zayıflatır. Bizim güçlü olmamız lazımCamlara çekomastik çektim ama kaçırmaz dışarı hepsi oda da kalacak
Dostum bizim herhangi bişeyi kafamızın alması zor artık. Şu kumar belası beyni öldürüyor. Kendime şaşıyorum hala nasıl bişeyleri düşünüp yapabiliyorum diye. Düz yolda yürüyemez hale gelecez bu gidişle1 sene edebiyat okuyim dedim gittim üniye baktım Osmanlıca görüyoruz kafam almadı saldım
Olacaksın da nasıl olacaksın bütün parayı tüpçüye verdik elde kala kala bi piknik tüpü kaldıSeni devirmez o enişte. Sen beni dinle. Yarın hep daha güzel olacak. Böyle düşünceler bizi zayıflatır. Bizim güçlü olmamız lazım
Denedim Enişte vücut banamisin demedi fayda etmedi sanayi tüpü gerek bize.tüpü açıp yatasım var bu aksam piknik tüpü yeter mi daha önce deneyen oldu mu
Almanya liginden uzak dur enişte çok süpriz oluyoOlacaksın da nasıl olacaksın bütün parayı tüpçüye verdik elde kala kala bi piknik tüpü kaldı
Benim dediğim 10 yıl önce tam bağımlılık girmedenDostum bizim herhangi bişeyi kafamızın alması zor artık. Şu kumar belası beyni öldürüyor. Kendime şaşıyorum hala nasıl bişeyleri düşünüp yapabiliyorum diye. Düz yolda yürüyemez hale gelecez bu gidişle
Gün olur yazılanlardan şiir olur, roman olur, film olur. Ne okuman, ne dinlemen, ne de izlemen için sadece yaşaman için. Eyvallah dost.@Malatyali44 bizim iki enişte de Malatyalı dost. Pek sevmem kendilerini, ama sana kanım ısındı. Müsait oldukça dmden şiir pasla ilgiyle okurum
O zaman senin niyetin yokmuş puhhaha. 10 yıl önceki kafam olsa şu an ah ahBenim dediğim 10 yıl önce tam bağımlılık girmeden
Azizim ne güzel yazdın ne kadar kısa yazdınKonu edebiyata donmus ee bize musade o zman puaha
Yav he heee geçti artık yapsaydın 😂😂😂 sana diyoruzda bizde aynıyız 🤦🏻♂️🥸O zaman senin niyetin yokmuş puhhaha. 10 yıl önceki kafam olsa şu an ah ah