Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 1k Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,256
27,697
113
Bu forumda aktif 2 senedir takılıyorum ve o kadar uzun uzun kelime sarfetme me rağmen bu denli hiç konuşamadım suan seni çok kıskandım dost eminim ki shellac ta okuyup çok etkilenmiştir puaha
Allah'tan kork be adam Allah'tan kork

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,773
100,338
113
Bu forumda aktif 2 senedir takılıyorum ve o kadar uzun uzun kelime sarfetme me rağmen bu denli hiç konuşamadım suan seni çok kıskandım dost eminim ki shellac ta okuyup çok etkilenmiştir puaha
Fazla derin konusmus ne olduğunu anlayamadık o yüzden güzel geldi adaş
Bak şimdi bunun gibi
Ölmek için doğmuştur insan, bu yüzden bayılır her yağmur sonrası toprak kokusuna…
Paylaş bakalım Facebook’ta kaç beğeni gelecek

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,256
27,697
113
Ben bu kumara baslamadan önce iyi bir okuyucuydum. Bölüm felsefe ama edebiyatım iyidir. Roman ve şiir kütüphanem geniştir. Hatta son cümlesini koyamadigimmbirkac roman denemem de var amma velakin bu illete başladık baslayali ruhumuzu da besleyemez olduk dost.
Valla öyle inanirmisin benden bu ilette daldım dalali yazamıyor yada yazmak için sebebim kalmadı. Hatta az önce paylaştığım şiirin bir kısmıydi sadece devamını unutmuşum 😂

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,394
13,515
113
Valla öyle inanirmisin benden bu ilette daldım dalali yazamıyor yada yazmak için sebebim kalmadı. Hatta az önce paylaştığım şiirin bir kısmıydi sadece devamını unutmuşum 😂
İnanırım dost. 5 sene evvel hayalimi sorsan iyi bir editör ve yazar olmak derdim veya eleştirmen. Şimdiki hayalim 200 TL'ye 400 k tutturmak 😂( 12'li kombine)

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,420
16,433
113
Bu indiana maçı skoru gerçek mi sayı atmamış bunlar losers olduk 5 dk da

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Fazla derin konusmus ne olduğunu anlayamadık o yüzden güzel geldi adaş
Bak şimdi bunun gibi
Ölmek için doğmuştur insan, bu yüzden bayılır her yağmur sonrası toprak kokusuna…
Paylaş bakalım Facebook’ta kaç beğeni gelecek
Bende bi numara yok Enişte yazmak gayriihtiyari birsey bende. Sadece yazılanları kayda düşüyorum.
Yunus zamaninda duygularima tercüman olmuş: Ey sözlerin aslın bilen, Gel, de bu söz nerden gelir? Söz aslını anlamayan, Sanır bu söz benden gelir.
Bunu da tiktokta 500 beğeniye atarım :)

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,256
27,697
113
Bende bi numara yok Enişte yazmak gayriihtiyari birsey bende. Sadece yazılanları kayda düşüyorum.
Yunus zamaninda duygularima tercüman olmuş: Ey sözlerin aslın bilen, Gel, de bu söz nerden gelir? Söz aslını anlamayan, Sanır bu söz benden gelir.
Bunu da tiktokta 500 beğeniye atarım :)
Ufkumuzu açtınız Allah sizi var etsin yunus arif hazretleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...