- 21,917
- 18,093
- 113
Dostum vallahi hiç kupona dikkat etmedim, takip edemedim muhabbetten, sağlık olsun diyelimKlasik NBA yine yatış
Dostum vallahi hiç kupona dikkat etmedim, takip edemedim muhabbetten, sağlık olsun diyelimKlasik NBA yine yatış
Kanka NBA işte şaşırmıyorum gelseydi bir umudumuz olursa. Son saniye trip denedi gorseydi keşke. Sağlık olsun kardeşim yatalım uyuyalım artıkDepin Allah belasını versin hiç atmadi ki 2 sayıdan gitti yine
Sağlık olsun dost gelseydi 2 saat dhaa vaktimiz gidecekti yine de birsey olmazdı iyi gecelerKanka NBA işte şaşırmıyorum gelseydi bir umudumuz olursa. Son saniye trip denedi gorseydi keşke. Sağlık olsun kardeşim yatalım uyuyalım artık
Bilmukabele kardeşimCümleten iyi geceler dostlar. Muhabbetiniz yeter. Sagolun varolun.
Sağlığımız yerinde dost gerisi hallolur inş diyelimElhamdülillah hayat devam ediyor Fatihim sen eskisi gibi takılmıosun neler yapıyorsun senin yolundsmı herşey
Yok kral etiket atmislarda seni alıntı yaparak genel olarak yazdım yanlış anlamakanka sana bişey demedim ya adam senden güven kasmaya çalıştı sorduk aranızda ne var söylemedi aç bak konu orda
500 elmasıni versene hocam ihtiyaç var puahaSağlığımız yerinde dost gerisi hallolur inş diyelim
Ya metin bak 2 dir bişey demedim de dm den dilendiğin mesajları ne çabuk unuttun millete bilip bilmeden böyle sallıyorsun bak güzel kardeşim insanların sıkıntıları olabılır para değil aile olabılır arkadas olabılır sevgilisiyle olabılır yarın kemiğin biter de kemik atanın olmaz böyle yaparsan@Holi44 en guncel tokatcı
naptın da sana böyle söylüyorlarYa metin bak 2 dir bişey demedim de dm den dilendiğin mesajları ne çabuk unuttun millete bilip bilmeden böyle sallıyorsun bak güzel kardeşim insanların sıkıntıları olabılır para değil aile olabılır arkadas olabılır sevgilisiyle olabılır yarın kemiğin biter de kemik atanın olmaz böyle yaparsan
Doktor kasan var mı dedi 1 attı dedım 1 daha at 2 dönerim sana dönemedim sanırım onu söylüyor başkası dese yine eyvallah da forumda adam yerine koyulmayan bırı diyince kimseye 1 lirası gecmemıs bırı dıyınce her kupon attığımda mesaj atan bırı diyince cevap verdımnaptın da sana böyle söylüyorlar
Konu ona nasıl gitti orayı tartışmak lazımDoktor kasan var mı dedi 1 attı dedım 1 daha at 2 dönerim sana dönemedim sanırım onu söylüyor başkası dese yine eyvallah da forumda adam yerine koyulmayan bırı diyince kimseye 1 lirası gecmemıs bırı dıyınce her kupon attığımda mesaj atan bırı diyince cevap verdım
boşver o zaman aldırma metin bu akıl sağlığında zaten problem varDoktor kasan var mı dedi 1 attı dedım 1 daha at 2 dönerim sana dönemedim sanırım onu söylüyor başkası dese yine eyvallah da forumda adam yerine koyulmayan bırı diyince kimseye 1 lirası gecmemıs bırı dıyınce her kupon attığımda mesaj atan bırı diyince cevap verdım
Kendine dert edinmiş 3 kere girdim foruma 3 kere etiket atmışboşver o zaman aldırma metin bu akıl sağlığında zaten problem var![]()
Benim anlamadığım sen ondan para almışsın şöyle böyle olmuş Bunun nasıl haberi oluyor direkt Ajan gibi🤣🤣🤣Kendine dert edinmiş 3 kere girdim foruma 3 kere etiket atmış
Ben ondan para almısım buna girmış benimki ama muroBenim anlamadığım sen ondan para almışsın şöyle böyle olmuş Bunun nasıl haberi oluyor direkt Ajan gibi🤣🤣🤣
Yok ondan para almışsın da bunun nasıl haberi oluyor benim merak ettiğim konu bu yani her biri birine para attığı zaman Metin'in direkt haberi oluyorBen ondan para almısım buna girmış benimki ama muro
Borcuna sadık ol hadı bakalım 1 hafta bekletme bıdaha yarın gerı donerım dıyerek bolsansDoktor kasan var mı dedi 1 attı dedım 1 daha at 2 dönerim sana dönemedim sanırım onu söylüyor başkası dese yine eyvallah da forumda adam yerine koyulmayan bırı diyince kimseye 1 lirası gecmemıs bırı dıyınce her kupon attığımda mesaj atan bırı diyince cevap verdım