Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios | Kasa 1k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,070
6,878
113
Ya metin bak 2 dir bişey demedim de dm den dilendiğin mesajları ne çabuk unuttun millete bilip bilmeden böyle sallıyorsun bak güzel kardeşim insanların sıkıntıları olabılır para değil aile olabılır arkadas olabılır sevgilisiyle olabılır yarın kemiğin biter de kemik atanın olmaz böyle yaparsan

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,117
9,100
113
Ya metin bak 2 dir bişey demedim de dm den dilendiğin mesajları ne çabuk unuttun millete bilip bilmeden böyle sallıyorsun bak güzel kardeşim insanların sıkıntıları olabılır para değil aile olabılır arkadas olabılır sevgilisiyle olabılır yarın kemiğin biter de kemik atanın olmaz böyle yaparsan
naptın da sana böyle söylüyorlar

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,070
6,878
113
naptın da sana böyle söylüyorlar
Doktor kasan var mı dedi 1 attı dedım 1 daha at 2 dönerim sana dönemedim sanırım onu söylüyor başkası dese yine eyvallah da forumda adam yerine koyulmayan bırı diyince kimseye 1 lirası gecmemıs bırı dıyınce her kupon attığımda mesaj atan bırı diyince cevap verdım

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Doktor kasan var mı dedi 1 attı dedım 1 daha at 2 dönerim sana dönemedim sanırım onu söylüyor başkası dese yine eyvallah da forumda adam yerine koyulmayan bırı diyince kimseye 1 lirası gecmemıs bırı dıyınce her kupon attığımda mesaj atan bırı diyince cevap verdım
Konu ona nasıl gitti orayı tartışmak lazım

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,117
9,100
113
boşver o zaman aldırma metin bu akıl sağlığında zaten problem var :D

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,701
37,673
113
Borcuna sadık ol hadı bakalım 1 hafta bekletme bıdaha yarın gerı donerım dıyerek bolsans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...