- 9,326
- 13,435
- 113
Bu anlamlı destek için tşk ediyorum Arif efendi.Boykot için bütün ikasbet kolalarini dışarıya döktüm dost.
Bu anlamlı destek için tşk ediyorum Arif efendi.Boykot için bütün ikasbet kolalarini dışarıya döktüm dost.
Korktuğum buydu bu maçta 500 lira hesapta bakiye kalmıştı 0’ına sallamıştımMaç birbirine çok yakın inşallah uzama yada seri fauller olmaz dost
Uatti ya uzayacak ya sayi olacak otomotik yatti
Zannımca imkansız@Losers gözüme @Makrobet Destek kestirdim. Son zamanda iyi cikistalar. İyi yatırım alıyorlar. Senle bana bir rolling verirler belki
Gecmis olsunBana müsade beceremedik
Şaka yaptım ha ver bi öpücük gitmedenGörmüyorum her şeyi beğendiğini bilmiyorum bozdum seni diyince Tahir beğenmişsin hoşuna gitti diye düşündüm olabilir sıkıntı yok 😅🤚 hadi cümleten hayırlı geceler.
Tunca niye gülmüş awBana müsade beceremedik
Kardom ben sakalasiyorsunuz sandım. Yanlış anlaşılma olmasın benden yana öyle bir durum olmaz zaten biliyosunGörmüyorum her şeyi beğendiğini bilmiyorum bozdum seni diyince Tahir beğenmişsin hoşuna gitti diye düşündüm olabilir sıkıntı yok 😅🤚 hadi cümleten hayırlı geceler.
Yanaktan dimi 🤣🤣Şaka yaptım ha ver bi öpücük gitmeden
Geçmiş olsunBana müsade beceremedik
@Kemal34 İm nasıl uygun görürseYanaktan dimi 🤣🤣
Bu gerçek miKorktuğum buydu bu maçta 500 lira hesapta bakiye kalmıştı 0’ına sallamıştım
Tobe est@Kemal34 İm nasıl uygun görürse
Vay beKorktuğum buydu bu maçta 500 lira hesapta bakiye kalmıştı 0’ına sallamıştım