- 21,894
- 18,058
- 113
Atamiz dedik şih sait çikti.Paran varken sen 2 k bile sallardın. Paran yok diye şu an her şey halisünasyon geliyor sana. Doğrudur.
Atamiz dedik şih sait çikti.Paran varken sen 2 k bile sallardın. Paran yok diye şu an her şey halisünasyon geliyor sana. Doğrudur.
Kızsın parasız adamın nazını çekeriz de paralı adamın egosu nazı çekilmiyor puahjaBeğendim bu mesajı ama Kemal'im kızmasın 😂
Seninki sanki daha kestirme yoldu ama ksımet banaymış dostVallahi fena geldi kupon tebrikler Gaddar 0 bitse 5500 bendeydi 😂
Kurtlar sofrası burası kardeşimBolsans hedefe ulasirsan ulaşırsın burasi çok kalabalık suan konuya dahil olmak istemiyorum bolsans puaha
Sen lose demiUlaaaa olaya bak hahahahaha
Ne mucizesi dostum? Atıp adam kenardan tek top atsa ileriye 1.1 saniye de sayı atabilir. Ama potadan dönse ribaund alana kadar maç bitecek zaten. Hiç mi basketbol izlemiyorsunMucizeydi o ama oldu
Sen kaç gündür nerdasın.Bolsans hedefe ulasirsan ulaşırsın burasi çok kalabalık suan konuya dahil olmak istemiyorum bolsans puaha
kimseye ulasmicak.Kurtlar sofrası burası kardeşim
Lose benimSen lose demi
Öyle bişi yok komutar beyBolsans hedefe ulasirsan ulaşırsın burasi çok kalabalık suan konuya dahil olmak istemiyorum bolsans puaha
Alışığız kardeşim ulaşmasınkimseye ulasmicak.
Yahu 2 sanoye kalmos ya 3 luk girecek ya uzayacakti atis olmasi mucizeydiNe mucizesi dostum? Atıp adam kenardan tek top atsa ileriye 1.1 saniye de sayı atabilir. Ama potadan dönse ribaund alana kadar maç bitecek zaten. Hiç mi basketbol izlemiyorsun![]()
Kurt kimKurtlar sofrası burası kardeşim
Bizi patates etti 500ümüzü yedi dost 😂Sen lose demi
Kurt Reşat sofra onun olduğuna göre puajjKurt kim
Atan paranın üstünde kendi resmini görse kendini tanımaz şu an. O haldeAtamiz dedik şih sait çikti.
Konu losers olmaya geldiyse 1-2 kelam da biz ederiz kardeşimLose benim