- 49,330
- 54,139
- 113
Niye la puahaBoşver sen yat başarılı olsa da
Niye la puahaBoşver sen yat başarılı olsa da
Skor kac kac biliyon muGeliyoruz bas deppp
adam ne kekledi bizi beBen dünden sonra tanıdık hariç kimsenin rolünü takip etmicem dost puaha
Ağa dün ne olmuş öyle ya. Herif resmen psikolojik şiddet uygulamış rol takip edenlere. Yok trx bırakın demeler bilmem neler. Attım falan da yazmış hatta ama kimseye para felan atmamışBen dünden sonra tanıdık hariç kimsenin rolünü takip etmicem dost puaha
8-14 hahshssSkor kac kac biliyon mu
12 14 kardeşim8-14 hahshss
La hiç sorma millet bana yuklendi adama dağıtım yapacak ti niye shellaci etiket ettin diye de o adamin götünde donu yoktu puaahAğa dün ne olmuş öyle ya. Herif resmen psikolojik şiddet uygulamış rol takip edenlere. Yok trx bırakın demeler bilmem neler. Attım falan da yazmış hatta ama kimseye para felan atmamış
kanka kesene berket diyenler eline sağlık diyenler kalp atanbile oldu adamaAğa dün ne olmuş öyle ya. Herif resmen psikolojik şiddet uygulamış rol takip edenlere. Yok trx bırakın demeler bilmem neler. Attım falan da yazmış hatta ama kimseye para felan atmamış
Lan yok herif resmen dolandırmış. Attım dediği kime atmış mesela 1 kişi var mıLa hiç sorma millet bana yuklendi adama dağıtım yapacak ti niye shellaci etiket ettin diye de o adamin götünde donu yoktu puaah
13-16 kardeşim12 14 kardeşim
Ağa hiç kimse ödül geldi falan dememiş ben sabah baya okudum konuyukanka kesene berket diyenler eline sağlık diyenler kalp atanbile oldu adama![]()
Geliyoruz sapla13-16 kardeşim
Olmayan paranın neyini atsin dost tek üzdüğüm nokta keske metin o adami görseydi o gormedi diye uzuldumLan yok herif resmen dolandırmış. Attım dediği kime atmış mesela 1 kişi var mı