- 2,816
- 1,237
- 113
kanka shellac bıçak gibi kesti atacaksa da alamamıştır ki adresleriAğa hiç kimse ödül geldi falan dememiş ben sabah baya okudum konuyu
kanka shellac bıçak gibi kesti atacaksa da alamamıştır ki adresleriAğa hiç kimse ödül geldi falan dememiş ben sabah baya okudum konuyu
Kör bende ordaydım uyudum olayı farkettımOlmayan paranın neyini atsin dost tek üzdüğüm nokta keske metin o adami görseydi o gormedi diye uzuldum
Bir tane lavuk vardı hani çekim bekliyodu gece kulisbetten sabaha kadar dağıtım dedi sonra uzadı kimdi oKör bende ordaydım uyudum olayı farkettım
Thyz mı ole bırı vardı omuBir tane lavuk vardı hani çekim bekliyodu gece kulisbetten sabaha kadar dağıtım dedi sonra uzadı kimdi o
Hatırladım onu üstat. Tam teşekküllü hastanedeymis gibi foruma anlatmadığı ağrısı sızısı kalmamıştı.Bro halimize sukretmeyi hiç bilmiyoruz biz.bu clovers yine iyi ve.bi ara bı eleman vardı 1. Gün karnında gerilme var gazın var sanki ne yapabilirim diye konu acti milllet ciddiye alıp osur geçer falan yazdilar.ertesi gün s.kim ağrıyor diye konu acti boy daha neler awk dedik buda yetmedi en son g.tum kaşınıyor diye konu acti o son konusu oldu.ya ban yedi yada konu açmak yasaklandı adama
Kanki bunu yapan kashima mı ?Lan yok herif resmen dolandırmış. Attım dediği kime atmış mesela 1 kişi var mı
Tm sen erken uyudun en sonda görsen herkes trx atsin dedi yok gelin tg ye slot oynarız size hediyeler veririz devlet adamı gibi vaatler vermeye başladıKör bende ordaydım uyudum olayı farkettım
hastaneye giden miBir tane lavuk vardı hani çekim bekliyodu gece kulisbetten sabaha kadar dağıtım dedi sonra uzadı kimdi o
Okudum işe gıderken yolda zaman gectı puahajjTm sen erken uyudun en sonda görsen herkes trx atsin dedi yok gelin tg ye slot oynarız size hediyeler veririz devlet adamı gibi vaatler vermeye başladı
Yok kanka dün gece bir adam 250 sayfa rolling takip ettirip kimseye ödül atmadan ban yediKanki bunu yapan kashima mı ?
Site kulisbetti hatta. Döner muhabbeti yapiyodukThyz mı ole bırı vardı omu
@Kashima napmısKanki bunu yapan kashima mı ?
Kim la o valla merak ettim heYok kanka dün gece bir adam 250 sayfa rolling takip ettirip kimseye ödül atmadan ban yedi