- 21,913
- 18,088
- 113
Bu kelamının mealini tam çözemedim ama Metin hocam sana güveniyorum sen doğru söyler, yanlış yaparsın.Beddua zorda kalınca dua gıbı yapmayla olmaz o ısler hoca sen daha ıyı bılırsın
Bu kelamının mealini tam çözemedim ama Metin hocam sana güveniyorum sen doğru söyler, yanlış yaparsın.Beddua zorda kalınca dua gıbı yapmayla olmaz o ısler hoca sen daha ıyı bılırsın
Kardeşim gecen güzel olsunBızdde yok 2 kere aldım 15 gubde

Acimizii icimizde yasiya yasiya içimiz çürüdü 30 kupon yaptım lose bide iceri girdim bu bataklıktan nasil çıkacaz artik bilmiyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun artıkAma gercekten psikolojim dayanmıyor. Rol takip ediyoz yok, kod kovaliyoz yok. Günlerdir tek kupon yapamadım. Resomun da çok ihtiyacı vardı ona da çok üzüldüm. Hayırlısı olsun artık
Motivasyon olsun dedik o bile işe yaramadı soyisimdasim 😂@vurucu999 şu elmasları dipten çıkarsana kanka az bozduralım ahsjsksks 😂😂Ekli dosyayı görüntüle 948473
Guncel borc?Acimizii icimizde yasiya yasiya içimiz çürüdü 30 kupon yaptım lose bide iceri girdim bu bataklıktan nasil çıkacaz artik bilmiyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun artık
İçimizde yaşıyoruz dostGuncel borc?
Avans olayı sakat bi kere aldın mı para piç oluyor her ay almaya başlıyorsun. Gerek yok.En guzelı ısyerınden avans
Borcu odemesı cok olanlar yazsın 2 dk rahat uyuyayım halıme sevınıpİçimizde yaşıyoruz dost
Önce güzel bir profil resmi bularak başla kardeşim eski ppye geç o yine iyiydiAcimizii icimizde yasiya yasiya içimiz çürüdü 30 kupon yaptım lose bide iceri girdim bu bataklıktan nasil çıkacaz artik bilmiyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun artık
2121 teleGuncel borc?
Maaşın aldığın avans kadar düşmüş olması psikolojisi bitiriyor sonra adamı her ay aynı teraneAvans olayı sakat bi kere aldın mı para piç oluyor her ay almaya başlıyorsun. Gerek yok.
Bosver millet gulmesin halimizeBorcu odemesı cok olanlar yazsın 2 dk rahat uyuyayım halıme sevınıp
İcralık bırı anlatsın durumunu uyucam laBosver millet gulmesin halimize
Hesapta 98 TL var nesineye atayım 90 liraya kupon yapalım 😂Bosver millet gulmesin halimize
Eski pp diyorsun da o pp beni bitirid borc alıp kupon yapıyordum surkeliÖnce güzel bir profil resmi bularak başla kardeşim eski ppye geç o yine iyiydi
Yok mu 8 10 dosyası olan biri çıkartsın vursun masayaİcralık bırı anlatsın durumunu uyucam la
Halımıze sukredelım uyuyalım hadı beYok mu 8 10 dosyası olan biri çıkartsın vursun masaya
35 lira kesiyorlar dost. Tüp vergisiymiş.Hesapta 98 TL var nesineye atayım 90 liraya kupon yapalım 😂