- 49,697
- 37,664
- 113
Onu bunu bırakta hayırdır hastane ıslerı mı vardı kankamHasbinallah işine bak metin
Onu bunu bırakta hayırdır hastane ıslerı mı vardı kankamHasbinallah işine bak metin
Yok turp gibiyim yedim parayı atamadım oldu muOnu bunu bırakta hayırdır hastane ıslerı mı vardı kankam
Allah hıdayet versınYok turp gibiyim yedim parayı atamadım oldu mu
Sen kendine dert etme ben bugun yarın çıkarım bak kuponları görüp mesaj atamazsın için içini yer bırak adamla ben hallederim zaten al ver yaptığım neredeyse tek adamAllah hıdayet versın
Bayramda geçti neyseSen kendine dert etme ben bugun yarın çıkarım bak kuponları görüp mesaj atamazsın için içini yer bırak adamla ben hallederim zaten al ver yaptığım neredeyse tek adam
Metin bunu nerden ogrendi peki tek al ver yaptığın kişiyseSen kendine dert etme ben bugun yarın çıkarım bak kuponları görüp mesaj atamazsın için içini yer bırak adamla ben hallederim zaten al ver yaptığım neredeyse tek adam
salça gittiKim ne yapiyorsa yapsin bunu konulara taşımayin özelden halledin
O artık benim için önemli değil kankaMetin bunu nerden ogrendi peki tek al ver yaptığın kişiyse
Doktorla konus sen kim metine bunu demişse onu öğren iliskini kes 2k parayida ne zaman paran olsa verirsin zaten doktoraO artık benim için önemli değil kanka
Evet bu aksam sen bize verirsin artıksalça gitti![]()
Kendı demiştir pek önemi yok artıkDoktorla konus sen kim metine bunu demişse onu öğren iliskini kes 2k parayida ne zaman paran olsa verirsin zaten doktora
olursa bölüşürüz dostumEvet bu aksam sen bize verirsin artık
Tövbe tövbeEvet bu aksam sen bize verirsin artık
Aferin ona o zaman ne diim baskaKendı demiştir pek önemi yok artık
Puhaa salca verir dedimTövbe tövbe
Ucu açık kelimelerden sakınalımPuhaa salca verir dedim
Ucu açık kelimey mis haklısın daha dikkatli olacam artik puhaaUcu açık kelimelerden sakınalım