- 56,417
- 16,456
- 113
İyi ki başlığa fotoğraf ekleme gelmiyor şdşş
Dıkkat edelım bundan sonra söz verırken pleaseSen kendine dert etme ben bugun yarın çıkarım bak kuponları görüp mesaj atamazsın için içini yer bırak adamla ben hallederim zaten al ver yaptığım neredeyse tek adam
Yoo o demedıKendı demiştir pek önemi yok artık
İşine bakDıkkat edelım bundan sonra söz verırken please
Bu ne listesi aga listeyi güncellemişsin
Bosver cozdum gereklı uyarılar yapıldı 😀😀Bu ne listesi aga listeyi güncellemişsin
Devriye atıyon resmen forumdaBosver cozdum gereklı uyarılar yapıldı 😀😀
Metinden kurtuluş yok ya işe girse de burada 7/24🤣Devriye atıyon resmen forumda
Metine burda gece bekçiliği görevi verecekler aslında gece forumda personel eksikliği var maaş her gece 1000 tl lik kuponMetinden kurtuluş yok ya işe girse de burada 7/24🤣
Bir yerden haber bekliyorum iş olsun Sen daha beni burada bir tek kupon atarken görürsünMetine burda gece bekçiliği görevi verecekler aslında gece forumda personel eksikliği var maaş her gece 1000 tl lik kupon
İnşallah olur kardeşim Allah gönlüne göre versinBir yerden haber bekliyorum iş olsun Sen daha beni burada bir tek kupon atarken görürsün
Forumda adam kalmaz herkesi banlar bu vicdan da yok ki metinde puhaaMetine burda gece bekçiliği görevi verecekler aslında gece forumda personel eksikliği var maaş her gece 1000 tl lik kupon
Herkesi banlamaz fakirleri banlar metinin fakirlerle işi yok 🤣Forumda adam kalmaz herkesi bunlar bu vicdan da yok ki metinde puhaa
Forumda bu ara zengin varmi kiHerkesi banlamaz fakirleri banlar metinin fakirlerle işi yok 🤣
Meyve veren agac kesılır mıHerkesi banlamaz fakirleri banlar metinin fakirlerle işi yok 🤣
Vardır kardeşim sen fakir olduğun için çevren hep fakir göremiyorsun 🤣Forumda bu ara zengin varmi ki
HahaahahahahaHHHhHerkesi banlamaz fakirleri banlar metinin fakirlerle işi yok 🤣
@Lazistan08 varForumda bu ara zengin varmi ki
O zaman çevreyi degistireyim puhaaVardır kardeşim sen fakir olduğun için çevren hep fakir göremiyorsun 🤣