- 49,331
- 54,140
- 113
Baska kim var
Baska kim var
Çevren de senin hakkında öyle düşünüyor olabilir 🤣O zaman çevreyi degistireyim puhaa
1 mayısta zenginim kanka şunun şurasında ne kaldı ki puhaaÇevren de senin hakkında öyle düşünüyor olabilir 🤣
Nerde buldun iş muroBir yerden haber bekliyorum iş olsun Sen daha beni burada bir tek kupon atarken görürsün
Ödülü bilmiyorum İban istemek için bana atıyorsunuzBu ne tantana ödül için kime dm atıyoruz abiler
Sen alacagini aldin kral daha ne alacan 😂Bu ne tantana ödül için kime dm atıyoruz abiler
Krac haber bekliyorum Ondan sonra izle beniNerde buldun iş muro
İş ne buralarda mıKrac haber bekliyorum Ondan sonra izle beni
Kirac diyorum okuma yazman yok mu Ulan Metin benim bir abinin yanında depoİş ne buralarda mı
Ben kral yazıyon sandım hee ıns olurKirac diyorum okuma yazman yok mu Ulan Metin benim bir abinin yanında depo
Atam günaydinHiç uyumuyor musunuz kardeşim
Wasil nereNerde buldun iş muro
Hesabıda sana kitlerler almancıO değilde şaka maka şöyle kumarbaz buluşma etkinlikleri mi düzenlesek beyler?İstanbulda olanlarla oturalım 2 bira yuvarlayalım 😂
Yalan@Passion90 güldüğüne göre sponsor olmak istiyorsun
Ünlü eleştirmen @Haassab Hasan sabbahı da davet edinO değilde şaka maka şöyle kumarbaz buluşma etkinlikleri mi düzenlesek beyler?İstanbulda olanlarla oturalım 2 bira yuvarlayalım 😂
Hoşgeldin ağamBu ne tantana ödül için kime dm atıyoruz abiler