- 20,975
- 17,548
- 113
Sıkma canını okşa patlicanınıShellac uyardı ikimizide halen bulaşıyor zaten sinir kupuyum
Sıkma canını okşa patlicanınıShellac uyardı ikimizide halen bulaşıyor zaten sinir kupuyum
Tm apo amca Çinlilerin yesin senin kusunuSıkma canını okşa patlicanını
Singapurlu iyi gider beeTm apo amca Çinlilerin yesin senin kusunu
Eline Çinli geçti daha begenmiyorsun apo amca bizim elimize oda geçmiyor puhahaSingapurlu iyi gider bee![]()
Muhabbet kuşun mu var apo yoksa papağan miSingapurlu iyi gider bee![]()
Kendi kuşu var puhahaMuhabbet kuşun mu var apo yoksa papağan mi
Bunlar benim kuşun yanında ufak kalır komşu bende deve kuşu varMuhabbet kuşun mu var apo yoksa papağan mi
Onlarda hiç dik durmuyormuş be dayı hep kafaları yere gömükmüş öyle diyorlar görenler 😂Bunlar benim kuşun yanında ufak kalır komşu bende deve kuşu var![]()
Yanlış biliyorsun onlar genelde işi bitince kafayı yere gömüyorlarOnlarda hiç dik durmuyormuş be dayı hep kafaları yere gömükmüş öyle diyorlar görenler 😂
Nerde gördün@wasil çok dolaşıyorsun
Çok sinyal atıyor valla bugün kumar krizi tuttu heralde apo amcanin@wasil çok dolaşıyorsun
La apo amca adam bir k çekmiş dağıtım olurmu diyon puhahahhaNerde gördün![]()
Apo amcana selamÇok sinyal atıyor valla bugün kumar krizi tuttu heralde apo amcanin
AsApo amcana selam
O kim hortumcuApo amcana selam
Geçen sene Avcılar meydanda oturuyordum bro çok yakındıkta taşındım bende oradan
Olacakla ölecege çare yok be kankaTahir in son zamanlarda dili bozuldu biraz her an ban yiyebilir diye korkar oldum