- 6,446
- 10,786
- 113
Ödüllü soru sordum katılın bilene 1K hediye@LordVoldemort won be wonnn
Ödüllü soru sordum katılın bilene 1K hediye@LordVoldemort won be wonnn
16 kılosu sabah yenmıs nohut pılav gardas16 kilosu gazdır. Yoksa çok fittir Metin hocam.
Ödüllü soru sordum bilene 1000 vereceğim zaten@LordVoldemort rol yaptır herkez kurımuş 😆
Diksen bilemeyizÖdüllü soru sordum katılın bilene 1K hediye![]()
Ya tahır audı a3 kullanırken nasıl crvap vereyım 2023 model 65 bındeYok yaaaa
Dini konuda soru sorabilirmisin dost.Ödüllü soru sordum bilene 1000 vereceğim zaten
Seni ovuyorum 1 saattir olum nerdesin sen. Üstümde memleket yükü16 kılosu sabah yenmıs nohut pılav gardas
Satıp 2026 model e yükseltmen yok muYa tahır audı a3 kullanırken nasıl crvap vereyım 2023 model 65 bınde
Benım degılkı hatununSatıp 2026 model e yükseltmen yok mu
Beğenildi yorum yapıldıÖdüllü soru sordum katılın bilene 1K hediye![]()
Yav meshur pıdecı şakir usta varnıs oraya gıttıkSeni ovuyorum 1 saattir olum nerdesin sen. Üstümde memleket yükü
Helal evlenirsin umarımBenım degılkı hatunun
Tek yiyen tek ölür kardeşimYav meshur pıdecı şakir usta varnıs oraya gıttık
İnsHelal evlenirsin umarım
15 basip 30 almıştır tek maça 100k basacak hali yok ya zaten ikili kombine de aynı bahsi almıştı puahaErhan çok az yazdın be olum adam o parayı maça basıyor zaten
Aclıktan pıdeyı durum yaptım yedımTek yiyen tek ölür kardeşim
33 e 61 almış sende 60.9 de kazanırsın15 basip 30 almıştır tek maça 100k basacak hali yok ya zaten ikili kombine de aynı bahsi almıştı puaha
Olum adam 5k yatırım yaptım katladim diyor. Bence en az 30k basmıştır 😂 neyse gorucez15 basip 30 almıştır tek maça 100k basacak hali yok ya zaten ikili kombine de aynı bahsi almıştı puaha
5 i nasıl 30 yapıcak en baba 20 yapmıstır basmıstırOlum adam 5k yatırım yaptım katladim diyor. Bence en az 30k basmıştır 😂 neyse gorucez