Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,278
16,646
113
Emin ol sen söylemişsin ama çok daha kötüleri vardır o takip konusunda sende hakkına girmiş oluyorsun takip edip uğraşıp ödül alamayanlarında onu da düşün
Yav hakka girmek ne aga allahaşkına herkes oturduğu yerden sayı sayıyor 3 adet ben fazla saydım en çok benim hakkımdı gibi bişey olmamalı. Rollere bu kadar bel bağlamayın. Vakit geçirmek istiyorsanız takip edin. Rol sahibi atarsa atar. Atmazsa sen de rol açtığında onu hafızaya kazır öyle rol açarsın hepsi bu bitti gitti takmayın bu kadar kafaya.

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,806
5,027
113
Yav hakka girmek ne aga allahaşkına herkes oturduğu yerden sayı sayıyor 3 adet ben fazla saydım en çok benim hakkımdı gibi bişey olmamalı. Rollere bu kadar bel bağlamayın. Vakit geçirmek istiyorsanız takip edin. Rol sahibi atarsa atar. Atmazsa sen de rol açtığında onu hafızaya kazır öyle rol açarsın hepsi bu bitti gitti takmayın bu kadar kafaya.
Kendim için demiyorum atmasın banane ama bak konuyu açtığın gibi başında da sonunda da sinan diye biri vardı örneğin ona da ulaşmadıysa yazık değil mi demek istediğim bu

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,221
27,628
113
Senin de durumun kötüdür daha kötüsünden saklasın ama o rollde takip edip uğraşıp sigara parası için ümitlenen insanlar varken dm atıp rica etmen ? is there any justice? Adalet var mı burda ?
Aga diğer konuya bişey diyemem de benim dm atmam ile diğer adamların hakkını girdiğimi düşünmen çok aşırı saçma. Adam belki dağıtacağı payın dışında kendi bütçesinden destek çıktı bana bunu nereden bileceksin. Görende birine atacağı paraya ben dm attım diye atmadı da bana atti

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,278
16,646
113
Kendim için demiyorum atmasın banane ama bak konuyu açtığın gibi başında da sonunda da sinan diye biri vardı örneğin ona da ulaşmadıysa yazık değil mi demek istediğim bu
Ben de senin için demedim zaten senin gıyabında genel söyledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...