- 14,196
- 8,965
- 113
42 ye vericem 6 bin siliyorum 15 gun kullandim yurt disindan ozel kilif getirdim bin tl 1500 imei attirdim cihazaKaça satıyorsun dost
42 ye vericem 6 bin siliyorum 15 gun kullandim yurt disindan ozel kilif getirdim bin tl 1500 imei attirdim cihazaKaça satıyorsun dost
Cenabetligin zekatıNe zekatı fero maç üst olmadı daha 2 maç var
Aynı dert bendede var 50cc motoru satışa koydum arayan yokBankalar patlayacaksa sen bilirsin tabi başka çaren yoksa ama umarım bunu bir döngü haline getirmezsin. İnşallah toparlarsın.
Ha birde Memo var zengin unuttukKaça satıyorsun dost
Sen bilirsin dost faturayı öde o daha önemliDostlar kizmazsaniz çekip biyere atalım tek adım atalım bu kimseyi kurtarmaz, yok diyorsanız da 3 kişi 250 verelim konu kapansın ama bu durumda faturayı bile kapatamiyoum
Faturani ode.reso.faturaniDostlar kizmazsaniz çekip biyere atalım tek adım atalım bu kimseyi kurtarmaz, yok diyorsanız da 3 kişi 250 verelim konu kapansın ama bu durumda faturayı bile kapatamiyoum
Dost tebrikler sana kimse bir şey talep etmez aktasla 2500 sana 2500 keyfine bakDostlar kizmazsaniz çekip biyere atalım tek adım atalım bu kimseyi kurtarmaz, yok diyorsanız da 3 kişi 250 verelim konu kapansın ama bu durumda faturayı bile kapatamiyoum
Kafana gore takil 250 atıp kumara kaybedicez bizde sen işini çöz en azındanDostlar kizmazsaniz çekip biyere atalım tek adım atalım bu kimseyi kurtarmaz, yok diyorsanız da 3 kişi 250 verelim konu kapansın ama bu durumda faturayı bile kapatamiyoum
Eldekinden de olmada reşat dost aman diyimDostlar kizmazsaniz çekip biyere atalım tek adım atalım bu kimseyi kurtarmaz, yok diyorsanız da 3 kişi 250 verelim konu kapansın ama bu durumda faturayı bile kapatamiyoum
Sen bilirsin kardo arkadaş da yarısını almayıversin kendisi bizim rollere çok katıldı attık hiç yarısı bizim demedik yine de kendi aranızdaki muhabbet.Dostlar kizmazsaniz çekip biyere atalım tek adım atalım bu kimseyi kurtarmaz, yok diyorsanız da 3 kişi 250 verelim konu kapansın ama bu durumda faturayı bile kapatamiyoum
kimse itiraz etmez benim kendi hakkim.varsa eger feragat ediyorum faturanin odeyeceksen. cek odemeni yapDostlar kizmazsaniz çekip biyere atalım tek adım atalım bu kimseyi kurtarmaz, yok diyorsanız da 3 kişi 250 verelim konu kapansın ama bu durumda faturayı bile kapatamiyoum