- 89,059
- 17,952
- 113
Eyv dostDostlar hepinize teşekkür ederim o zmn. Burda ki dostlara elbet iyi bir günde dm atarim
Eyv dostDostlar hepinize teşekkür ederim o zmn. Burda ki dostlara elbet iyi bir günde dm atarim
İyi geceler dostumDostlar hepinize teşekkür ederim o zmn. Burda ki dostlara elbet iyi bir günde dm atarim
La hatirlatma su maci simdi gece 4 e kadar ancak sonuçlanır gelde bekle zaman da geçmiyor puahaŞiddetli hava şartlarından ertelendi yazıyor. Bende zere diyorum bu maç şimdiye 2-1 olurdu. Demekki yağmurdan atamamışlar
Iyi geceler afoyetDostlar hepinize teşekkür ederim o zmn. Burda ki dostlara elbet iyi bir günde dm atarim
Sana kaç gelecek. Bana 375 gelecek Bolivya’ya 2 gol girmeye korktum 1 gol girdim 1.50den 🥸🤦🏻♂️La hatirlatma su maci simdi gece 4 e kadar ancak sonuçlanır gelde bekle zaman da geçmiyor puaha
Hoca daha döt korkusuna iptal edemiyor kellesi gidecekoha kayseri macı 2-2 olmus vardan iptal olan golleri verdiler heralde![]()
@ValenciennesKayseri 2.2 oldu la
250den onlybet dene dostDostlar hepinize teşekkür ederim o zmn. Burda ki dostlara elbet iyi bir günde dm atarim
Haşim 750 at dost role dewam edeceğim konu dağılmasın
Cok şükür bi an bu sözü söylemicen diye korktum pauha @Aktas25 Reşat dostumuz da sıkıntıları var bu seferlik kar marjini da kisarsin sen eminimDostlar hepinize teşekkür ederim o zmn. Burda ki dostlara elbet iyi bir günde dm atarim
Hayırlı akşamlarTekrardan teşekkür ederim dostlar. Hakkınızı da helal edin. Cümleten hayırlı akşamlar
iyi aksamlar ode faturani rahatla o sitresi ben iyi bilirimTekrardan teşekkür ederim dostlar. Hakkınızı da helal edin. Cümleten hayırlı akşamlar
7500 atayım 750yle işim yok 😂Haşim 750 at dost role dewam edeceğim konu dağılmasın![]()
999 puahah o maci cikartim sonuc buSana kaç gelecek. Bana 375 gelecek Bolivya’ya 2 gol girmeye korktum 1 gol girdim 1.50den 🥸🤦🏻♂️
Adam ya bende dedim dipten alalım o zaten 3 rakam kullanmaz illa bir sıfır fazla atar7500 atayım 750yle işim yok 😂