- 49,330
- 54,139
- 113
Atiimi puahaNeyse ki acıdı bugün bana
Atiimi puahaNeyse ki acıdı bugün bana
Attı bu seferAtiimi puaha
Ee o zaman hayırlısı olsun diyelim pauwhAttı bu sefer
Ula yapma şunu şu kuponun gelmesi lazim. Hiç sesini çıkarma. 3 gündür başımızın etini yedin üst üst diye en düşük baremden aldimEe o zaman hayırlısı olsun diyelim pauwh
Daha bugün dedim sadece clipers ust olur diye sen 90k prim almadın mı nedir bu telaş puabaUla yapma şunu şu kuponun gelmesi lazim. Hiç sesini çıkarma. 3 gündür başımızın etini yedin üst üst diye en düşük baremden aldim
Erhan abi adamsın banimiz açılmış herkese iyi gecelerEe o zaman hayırlısı olsun diyelim pauwh
250k yapmam lazım telaş bundan kaynaklıDaha bugün dedim sadece clipers ust olur diye sen 90k prim almadın mı nedir bu telaş puaba
Ben geldim konuna gevur herif deliksiz ittirdi köşeden 🤣🤣Attı bu sefer
La bu kaçıncı ban yiyisin dost daha dikkatli ol gerçi en cok ban yiyen kiside benim puahaErhan abi adamsın banimiz açılmış herkese iyi geceler
500k yaparsın rahat ol250k yapmam lazım telaş bundan kaynaklı
5.30 da da gel mümkünse 😂Ben geldim konuna gevur herif deliksiz ittirdi köşeden 🤣🤣
Bana dm atsana sana Bir foto atacam onemliLa bu kaçıncı ban yiyisin dost daha dikkatli ol gerçi en cok ban yiyen kiside benim puaha
Sen batmissin maalsefBen geldim konuna gevur herif deliksiz ittirdi köşeden 🤣🤣
.... Yedik500k yaparsın rahat ol
Bol sans kankaAcil yapılması gereken ödemeler var. Gelmesi halinde dostlar mazur görsün
dağıtım olmayacak. Totem amaçlı paylaştım
Bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 944043
La namusuz in teki son param4 k çarptı beniLa bu kaçıncı ban yiyisin dost daha dikkatli ol gerçi en cok ban yiyen kiside benim puaha
Nasıl nokta olan kismi pek anlamadım.... Yedik
La Valla yatacaktım dedim bi5.30 da da gel mümkünse 😂
Öyle valla olacağı varsa 2 uzatma olur yine olurLa Valla yatacaktım dedim bi
açayım bizim totoş triple Atınca geldim güzel ittirdi inş son maçın oturur kısmet bu işler bakmışsın 200 sayı atmamışlar bakmışsın 260 çıkmış nba tamamen zar oldu son dönemde.