- 33,277
- 33,654
- 113
Bol şans
@Hakan170 ne diyorlar sanaBen hakanı bot zannediyordum sadece rakam telaffuz ediyor diye biliyordum puaha
Açıkta 2 kupon var diğerini de atsanaAcil yapılması gereken ödemeler var. Gelmesi halinde dostlar mazur görsün
dağıtım olmayacak. Totem amaçlı paylaştım
Bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 944043
Görmedim gerçekten yoksa muhakkak gül yüzlü medrese talebesi, ahlak abidesi clovers dostumuza bi selam verirdik.Nasil yok konu actiya bugün görmedin mi hocam puaha
İlgilenmiyorum@Hakan170 ne diyorlar sana
Ben harbi iyi değilim manuel diye okudum şddşdşClipers tek başına 140 sayi atar o mac önemli değil bu imaunel 2 de bırakmasın da ondan korktum suan
Niye kardeşim roll kaçmıyor gel sohbet edelim puajajaİlgilenmiyorum
Arkamdan atıp tutuyorlar ondan değilNiye kardeşim roll kaçmıyor gel sohbet edelim puajaja
Arkadan atıp tutsalar dmden konusuruz kardeşim alınmaArkamdan atıp tutuyorlar ondan değil
Abi kendi aranızda konuşun beni dahil etmeyin rica ediyorumArkadan atıp tutsalar dmden konusuruz kardeşim alınma
Göz önünden atıp tutuluyor ben şahidimArkadan atıp tutsalar dmden konusuruz kardeşim alınma
Aha Arif efendi kslskGörmedim gerçekten yoksa muhakkak gül yüzlü medrese talebesi, ahlak abidesi clovers dostumuza bi selam verirdik.
Abi kendi aranızda konuşun beni dahil etmeyin rica ediyorum
Çete yasakkk slalslslsldkdRica ile iş yapmıyorum üzgünüm sık 1k her konuda tek tek gezip senin hakkında konusanlarla kabga edeyim
Veresiye oluyor muRica ile iş yapmıyorum üzgünüm sık 1k her konuda tek tek gezip senin hakkında konusanlarla kabga edeyim
Veresiye şu şekilde olur önümüzdeki 3 roll hakkınu bana devretmen şartı ileVeresiye oluyor mu
Hadı bakalım bol sansAcil yapılması gereken ödemeler var. Gelmesi halinde dostlar mazur görsün
dağıtım olmayacak. Totem amaçlı paylaştım
Bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 944043
Çok şey istiyorsunVeresiye şu şekilde olur önümüzdeki 3 roll hakkınu bana devretmen şartı ile
Sahibinden satılık devremülk 😁Veresiye şu şekilde olur önümüzdeki 3 roll hakkınu bana devretmen şartı ile
PuahahhÇok şey istiyorsun