- 22,153
- 28,393
- 113
merak ettim birkaç kuponuna baktimHas ganyancılardan😂
adam her başlığa avans çekip oynadık yazmış
has ganyancı adam avansla oynamaz
bayiye yazdırır 😄
merak ettim birkaç kuponuna baktimHas ganyancılardan😂
O avans bitmiyor ki hiç😂😂merak ettim birkaç kuponuna baktim
adam her başlığa avans çekip oynadık yazmış
has ganyancı adam avansla oynamaz
bayiye yazdırır 😄
boşver onu bunu yarın 20-24 k hesapta kumar parası bi 7-8k nakit cepte var. yarınlık idare eder bizi bu para. olası kayıp durumunda pazar maçlarını kaçırırız. akıllıca oynamam gerekiyorO avans bitmiyor ki hiç😂😂
Kavurma parasidir o.O avans bitmiyor ki hiç😂😂
Kardeşim devam mı burası doğru zamanda mi geldikAllah baskın var
İyi geceler bu benim dolandirildigim zamanda çekilen ss hiç unutmam hsgdhsss
120k borca girdikİyi geceler bu benim dolandirildigim zamanda çekilen ss hiç unutmam hsgdhsss
Sende borca karşıydın noldu kartlar mi patladı120k borca girdik
yeminle bu halde bile sesli kahkaha patlattım şu fotoğrafa
paylaşmasam olmazdı
Devam da fena kuyudayiz gelse bile çıkamıyoruz kuyudan şu anKardeşim devam mı burası doğru zamanda mi geldik
kanka 10k çekeyim bi ara öderim dedim 12. kez çektim galiba çünkü total 120Sende borca karşıydın noldu kartlar mi patladı
Borç işi sıkıntı geçmiş olsun bi max wine hallolur da eldekinden de olmazsın umarım kankakanka 10k çekeyim bi ara öderim dedim 12. kez çektim galiba çünkü total 120
Gelsin sen çıkarsın kardeşim gönül desteğim seninle benimDevam da fena kuyudayiz gelse bile çıkamıyoruz kuyudan şu an
kararsızım bro altın bozup borç kapatsam mı yoksa aylık elime para geçtikçe 10 20 karta mı atsamBorç işi sıkıntı geçmiş olsun bi max wine hallolur da eldekinden de olmazsın umarım kanka
90 gün gecikmeye girmediği surece avukatlık durumu yok, kaldı ki her ay borcun asgarisini ödemem bile yeter avukatlık olmaması icinkararsızım bro altın bozup borç kapatsam mı yoksa aylık elime para geçtikçe 10 20 karta mı atsam
kuveyttürk icraya falan vermesin sonra benim pek bir bilgim yok kredi kartı hakkında falan
avukatlık falan olmayalım sonra
Elinin altında varsa altın bence odemelisin de karar senin tabi kankakararsızım bro altın bozup borç kapatsam mı yoksa aylık elime para geçtikçe 10 20 karta mı atsam
kuveyttürk icraya falan vermesin sonra benim pek bir bilgim yok kredi kartı hakkında falan
avukatlık falan olmayalım sonra
asgari kac tl acaba ayın 15i olarak kayıtlı galiba hesap kesim tarihi90 gün gecikmeye girmediği surece avukatlık durumu yok, kaldı ki her ay borcun asgarisini ödemem bile yeter avukatlık olmaması icin
sen böyle diyince vazgeçtim ufak ufak atcaktım artık hiç ödemicemElinin altında varsa altın bence odemelisin de karar senin tabi kanka
%4 minimum faiz olsa 6k yaparasgari kac tl acaba ayın 15i olarak kayıtlı galiba hesap kesim tarihi
Jahwhshshsh 120k lik borcu milyon görünce kredi notun yerleri süpürünce Tahiri dinleseydim dersinsen böyle diyince vazgeçtim ufak ufak atcaktım artık hiç ödemicem
hatta uygulamayı da sileyim
ararlarsa da açmayız