- 15,454
- 29,746
- 113
Herkez batık durumda gördüğüm kadarıyla 🙂Orada takılıyorum bu gece dost ne yapayım kese boş 😂
Herkez batık durumda gördüğüm kadarıyla 🙂Orada takılıyorum bu gece dost ne yapayım kese boş 😂
Bu forumda derdin mi var anlat bana sabaha kadar dinlerim derdini içinde yaşadığın sürece o dert daha da çoğalır anlatacan ki rahatlicanAga taşı sıksam suyunu yine çıkartırım bozulmucak param hala var konu o değil hayatımda farklı sıkıntılar var canım onlara sıkkın gelir geçer hersey maddi olarak gönlüm ferah olsun yine borcum olsun sorun değil de paradan çok daha önemli sıkıntılarım var onlara çare yok![]()
Vaybe inceden mesajlar veriliyor artik puaabOrada takılıyorum bu gece dost ne yapayım kese boş 😂
Batik değiliz ölmüşüz haberimiz yok dost puaahHerkez batık durumda gördüğüm kadarıyla 🙂
Aslında şaka Maka İbni Sina buna benzer bişey söylüyor ama detaylandirmiyor bu kısmı çok fazla. İlgini çekerse Sina'nın 'Uçan adam metaforu' var. Bir göz at gercektn düşüncenin sınırlarını zorlayacaksınOnu ben söyledim aslında. Descartes adi bir hırsızdır!!!
Yılsonu geldi kardeşim. Yeni yıla Süper bir baslangic yapicaz. Yıl boyu cep delik gezicez 😂Herkez batık durumda gördüğüm kadarıyla 🙂
Düzelir düzelir takman kafanıza bombacı da batık kuponlar tutmadı bugün geceye sermaye çıkaramadık 🙂Batik değiliz ölmüşüz haberimiz yok dost puaah
Mutlaka bakarım ama önce kuponumun tutması lazımAslında şaka Maka İbni Sina buna benzer bişey söylüyor ama detaylandirmiyor bu kısmı çok fazla. İlgini çekerse Sina'nın 'Uçan adam metaforu' var. Bir göz at gercektn düşüncenin sınırlarını zorlayacaksın
Milli piyango dan vuracaz artık parayı bakalım 100 bilet beklemede 🙂Yılsonu geldi kardeşim. Yeni yıla Süper bir baslangic yapicaz. Yıl boyu cep delik gezicez 😂
Benim de padisahbetten 100 biletim var dost 😂 milyon gelirse dostuma şöyle 50k'lık bir roll veririm. Keyfince alt oynarsın 😂Milli piyango dan vuracaz artık parayı bakalım 100 bilet beklemede 🙂
İnşallah hadi bakalim bol şans diyelim o zaman 😀Benim de padisahbetten 100 biletim var dost 😂 milyon gelirse dostuma şöyle 50k'lık bir roll veririm. Keyfince alt oynarsın 😂
Ağlama duvarına çevirmeyelim düşman sevindirmeyelim bosverBu forumda derdin mi var anlat bana sabaha kadar dinlerim derdini içinde yaşadığın sürece o dert daha da çoğalır anlatacan ki rahatlican
Bol şans kardo
5 tane konu oldu ben nereye yazacağımı şaşırdım valla puahaMelo üçlükle başladı reşo
Melo 2Melo üçlükle başladı reşo
Yaw dur senden önce yazacaktim maşallah eski aktif rol takip edenler gibisin dost hızına yetişemiyoruz puahaMelo 2
Gelirse sadece 3 kişiye ulaşabileceğim ilki sensin inşallah dostMelo 2