- 49,330
- 54,139
- 113
Ne basacan la sen 1k ustu atınca delleniyon@Erhan2121 3lü 4lü 5li sağlam bişi at basalım uyuyalım
Ne basacan la sen 1k ustu atınca delleniyon@Erhan2121 3lü 4lü 5li sağlam bişi at basalım uyuyalım
Aha geldi bebeğim bol şans çiçoraaaa 🤣😍😍
Bol şans
Bol şans👑
Antony Black ekmek kaçırmayın bedava para
bugün gene tekten yattım dur hele yawNe basacan la sen 1k ustu atınca delleniyon
5 li kombini kim kaybetmiş agatayir dm gel wp yani
Dun sha sha dedin dedin benim de basimi yedin milletten borc alıp o 3lu kombini yaptım değer iki oyuncu ilk yarıdan geldi sha 3 perde 27 sayi oldu adam son per farktan dolayi oynamadi 27 sayıda bitirdi maci kafamı 3mu 5 mi duvara vurdum sayısını bilmiyorum artık puaahbugün gene tekten yattım dur hele yaw
Sana dedim ama walla dost ben yatan kuponları buraya atsam intihar sebebi de şaka maka yapiozda cidden sanki bizle eğleniyorlar geçen dakika 6da gol çıktı maçta ilk yarı 3.5 üst oynadık dakika 13te 3 0 oldu 1k baskısız 4k alcaz maç direk öyle bitti ilk yarıyı birakDun sha sha dedin dedin benim de basimi yedin milletten borc alıp o 3lu kombini yaptım değer iki oyuncu ilk yarıdan geldi sha 3 perde 27 sayi oldu adam son per farktan dolayi oynamadi 27 sayıda bitirdi maci kafamı 3mu 5 mi duvara vurdum sayısını bilmiyorum artık puaah
Ben zaten aklımın yarısını yitirmiş durumdayim daha da iflah olmamSana dedim ama walla dost ben yatan kuponları buraya atsam intihar sebebi de şaka maka yapiozda cidden sanki bizle eğleniyorlar geçen dakika 6da gol çıktı maçta ilk yarı 3.5 üst oynadık dakika 13te 3 0 oldu 1k baskısız 4k alcaz maç direk öyle bitti ilk yarıyı birak
Ben şut bahsi alırdım 26.5 ust 26 sut çıkardı macta sansizlik insana musallat olunca kolay kolay terketmiyor insaniSadece NBA değil futboldada öyle korner oynuyoruz tekten gol otnuyoruz tekten basket oynuyoruz tekten bıktık la walla arşivim kaybeden kupon doldu
knk bi kupon atıcam bak tamam mı @Erhan2121Ben zaten aklımın yarısını yitirmiş durumdayim daha da iflah olmam
Kayip mi kazanç mi la anlamadım30 luk olduk yine tertemiz
Iste bu yüzden akil felan kalmıyor insan da bide son maçtan gitmiş ise bak
tutarı okuyabildin mi 50 tlye bide gelde işte delirmeIste bu yüzden akil felan kalmıyor insan da bide son maçtan gitmiş ise bak
Ters gitmeye görsün kişinin işi, muhallebi yerken kırılır dişi.Ben şut bahsi alırdım 26.5 ust 26 sut çıkardı macta sansizlik insana musallat olunca kolay kolay terketmiyor insani
170k değilmitutarı okuyabildin mi 50 tlye bide gelde işte delirme![]()