Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Barrios / NBA 3'lü

Kupon Miktarı
1400
Kupon Oranı
9.00

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
bugün gene tekten yattım dur hele yaw
Dun sha sha dedin dedin benim de basimi yedin milletten borc alıp o 3lu kombini yaptım değer iki oyuncu ilk yarıdan geldi sha 3 perde 27 sayi oldu adam son per farktan dolayi oynamadi 27 sayıda bitirdi maci kafamı 3mu 5 mi duvara vurdum sayısını bilmiyorum artık puaah

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,121
2,876
113
Dun sha sha dedin dedin benim de basimi yedin milletten borc alıp o 3lu kombini yaptım değer iki oyuncu ilk yarıdan geldi sha 3 perde 27 sayi oldu adam son per farktan dolayi oynamadi 27 sayıda bitirdi maci kafamı 3mu 5 mi duvara vurdum sayısını bilmiyorum artık puaah
Sana dedim ama walla dost ben yatan kuponları buraya atsam intihar sebebi de şaka maka yapiozda cidden sanki bizle eğleniyorlar geçen dakika 6da gol çıktı maçta ilk yarı 3.5 üst oynadık dakika 13te 3 0 oldu 1k baskısız 4k alcaz maç direk öyle bitti ilk yarıyı birak

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,121
2,876
113
Sadece NBA değil futboldada öyle korner oynuyoruz tekten gol otnuyoruz tekten basket oynuyoruz tekten bıktık la walla arşivim kaybeden kupon doldu

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
Sana dedim ama walla dost ben yatan kuponları buraya atsam intihar sebebi de şaka maka yapiozda cidden sanki bizle eğleniyorlar geçen dakika 6da gol çıktı maçta ilk yarı 3.5 üst oynadık dakika 13te 3 0 oldu 1k baskısız 4k alcaz maç direk öyle bitti ilk yarıyı birak
Ben zaten aklımın yarısını yitirmiş durumdayim daha da iflah olmam

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
Sadece NBA değil futboldada öyle korner oynuyoruz tekten gol otnuyoruz tekten basket oynuyoruz tekten bıktık la walla arşivim kaybeden kupon doldu
Ben şut bahsi alırdım 26.5 ust 26 sut çıkardı macta sansizlik insana musallat olunca kolay kolay terketmiyor insani

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
4,100
113
Ben şut bahsi alırdım 26.5 ust 26 sut çıkardı macta sansizlik insana musallat olunca kolay kolay terketmiyor insani
Ters gitmeye görsün kişinin işi, muhallebi yerken kırılır dişi.
G.tuyle inatlaşan altına sıçar.
Bugünlük seçme atasöz ve deyimler
Fazla şansı da nasibi de zorlamamak gerekiyor 😅